Ενημερωτικη εκδηλωση με θεμα «Εργασια και Καριερα στην Ευρωπαικη Ενωση» απο το Europe Direct την Τεταρτη στην αιθουσα του ΤΕΕ

Είστε σπουδαστής που εξετάζει τις επαγγελματικές προοπτικές του για το μέλλον, έμπειρος επαγγελματίας που αναζητά καινούριες προκλήσεις ή άνεργος που ψάχνει εργασία σε κάποια χώρα της Ευρώπης;
 
Τα Κέντρα Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής και Ξάνθης σε συνεργασία με την EU Careers Ambassador του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και το Σύμβουλο Eures Κομοτηνής, διοργανώνουν μια μοναδική ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στην οποία οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για μια σταδιοδρομία στα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή για μια θέση πρακτικής άσκησης, καθώς και για εργασία σε κάποια χώρα της Ευρώπης.
 
Ανακαλύψτε συναρπαστικές ευκαιρίες απασχόλησης στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ή σε κάποιο άλλο όργανο η υπηρεσία της ΕΕ και μάθετε πώς μπορείτε να συμβάλετε κι εσείς στο ευρωπαϊκό ιδεώδες.
 
Μάθετε για τις πλέον συνήθεις ειδικότητες στα ευρωπαϊκά όργανα, για τα απαιτούμενα προσόντα των υποψηφίων και για το πώς επιλέγονται τα άτομα για τις διάφορες θέσεις, καθώς και για τις δυνατότητες και ευκαιρίες για απασχόληση και τις συνθήκες εργασίας σε χώρες της Ευρώπης.
 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015, στις 7 μ. μ., στην αίθουσα του Τ.Ε.Ε. Θράκης (Παρνασσού 6, Κομοτηνή), είναι ανοιχτή και η συμμετοχή είναι δωρεάν.
 
Στην Ελλάδα της «διαρροής μυαλών» αποτελεί σίγουρα αν μη τι άλλο μια εξαιρετικά επίκαιρη εκδήλωση… Χ.Λ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.