«Εφυγε» απο τη ζωη στα 61 της χρονια η Αννη Γκουντελα

Συγγενείς και φίλοι την αποχαιρέτησαν το μεσημέρι της Παρασκευής

Αχόρταγος ο Πλούτωνας αυτόν τον Δεκέμβρη. Φεύγουν οι φίλοι ο ένας μετά τον άλλον. Πέμπτη βράδυ έφυγε έτσι από τη ζωή η «αγωνίστρια» Άννη Γκουντέλα. Αγωνίστρια και μπροστάρισσα στους αγώνες για μια καλύτερη και περισσότερο ανθρώπινη κοινωνία, αλλά και ακούραστη ακτιβίστρια για την αναβάθμιση της ζωής στην ελληνική περιφέρεια. Έμειναν έτσι στην ιστορία οι δράσεις πολιτισμού που επί χρόνια είχε ξεκινήσει και διοργάνωνε στον Ίμερο,  αγωνιζόμενη μαζί με τις εκεί γυναίκες να εγκαθιδρύσει  μια πραγματική εστία πολιτισμού.
 
Η Άννη, η ακάματη, η δημοκρατική και αγέρωχη, που μετά τις υπηρεσίες της στην τότε κοινότητα Ιμέρου, μετατάχθηκε στον Δήμο Κομοτηνής, και αγωνίστηκε  για χρόνια και με τον καρκίνο, καταφέρνοντας  περήφανη για τις νίκες της κατά της αρρώστιας να βοηθήσει στο μεγάλωμα των εγγονιών της.
 
Την Άννη, αποχαιρέτισαν συγγενείς και φίλοι χθες το μεσημέρι ─ανάμεσά τους και ο υπ. Δήμαρχος και παλιός της φίλος, Αναστάσιος Βαβατσικλής και η σύζυγός του Μαρία─ στον Ιερό  Ναό Ζωοδόχου Πηγής Κομοτηνής.
 
Στην οικογένειά της, τα παιδιά της Χρυσούλα και Σάκη, τη νύφη της Ευαγγελία, τον γαμπρό της Ιωάννη, τα εγγόνια της,  τον Αθανάσιο,  τον Ιωάννη και το μωρό, τα αδέλφια της Βασιλεία και Αθανάσιο,   τα  θερμά μας συλλυπητήρια.
 
Άννη, θα σε θυμόμαστε!!!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.