Ευχαριστηριο προς τους Αρτοποιους της πολης απο την ΙΜΜΚ για την προσφορα δεκατιανου

Τις δημόσιες ευχαριστίες τους προς τον Πρόεδρο και τα μέλη του Σωματείου Αρτοποιών Ροδόπης για την πρόθυμο συμπαράστασή τους μέσα από τη χορηγία προϊόντων τους στην φιλανθρωπική πρωτοβουλία της Ιεράς Μητροπόλεως παροχής δεκατιανού στη μαθητειώσα νεολαία της πόλη μας εκφράζουν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων και η τοπική μας Εκκλησία.
 
Ο Σεβασμιότατος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημοσίως τον Πρόεδρο και τα μέλη του Σωματείου Αρτοποιών Νομού Ροδόπης και συγκεκριμένα τους κ.κ.: Γεώργιο Αλμπάνη, Γεώργιο Δαλθανάση, Γεώργιο Αντωνακόπουλο (Φούρνος της Γιαγιάς), Ευρυπίδη και Κωνσταντίνο Καρακαξίδη, Χρήστο Κασέρη, Νεοκλή Λεχούδη, Αντώνιο Λιάπη (Ηρωικό Σούλι), Ανέστη Τσιλιγγίρη (Αρτόμελο), Αμαλία Τσακίρη, Ασημένια Παναγιώτου, Ελένη Πέτρογλου και Χρυσή Μαργαρίτου (Ξυλόφουρνος), για την πρόθυμη συμπαράστασή τους.
 
Υπενθυμίζει δε πως η φιλανθρωπική πρωτοβουλία αυτή πραγματοποιείται συγχρόνως με την προσφορά των κυριών του δικτύου εθελοντών της Ιεράς Μητροπόλεως και συγκεκριμένα των κυριών: Ευθυμίας Κέκερη, Νίκης Μουστάκα, Μαίρης Χατζηβασιλείου, Αγαθής Αμαξοπούλου, Αργυρώς Ρέλου, Νίνας Ζαφειρίου, Αναστασίας Σιβρίδου, και Ροδούλας Βαφειάδου. Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.