Δεν υπαρχουν «ευλογημενα στυλο»

Απαρατήρητα

«Αστεία πράγματα» χαρακτήρισε την ρηχή προσέγγιση κάποιων τόσο της Θείας Λειτουργίας υπέρ του φωτισμού και της ενδυνάμωσης των υποψηφίων μαθητών των Πανελληνίων εξετάσεων, όσο και της προσφοράς στυλό εν είδει ενθυμίου μετά το πέρας της, ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων.
 
Όπως τόνισε, παρά το όσα έχουν ειπωθεί σκωπτικά, κανείς δεν λέει ότι οι μαθητές θα πάρουν το στυλό, και αυτό θα γράφει μόνο του ενώ οι ίδιοι δεν γνωρίζουν, ενώ και η Θεία Λειτουργία δεν πρόκειται να φέρει φώτιση σε όσους δεν έχουν διαβάσει.
 
Όμως όπως πάντα όλοι από ένα σταθμό της ζωής τους έχουν πιθανόν ένα θυμητάρι, ο ίδιος επέλεξε να τους δώσει ένα στυλό-ενθύμιο.
 
«Όλοι μαζί, εν αγάπη και αρμονία να προχωρήσουμε στη ζωή μας, και αυτοί που δεν ακουμπάν το φως, αφήστε τους μέσα στο σκοτάδι, προχωρήστε στο φως του Χριστού, στο φως της μάθησης, και μέσα από το φως γνωρίστε την αλήθεια και ζήστε τη ζωή σας» ζήτησε από τους μαθητές.
 
Μάλιστα για να είναι αυτό το ενθύμιο πιο αξιομνημόνευτο, επέλεξαν φέτος από τη μητρόπολη να δώσουν πιο «χρωματιστούς» στυλό, πορτοκαλί σε εξωτερικό χρώμα, πιο «μοδάτο», πιο trendy, όπως ανέφερε και ο ίδιος αστειευόμενος… Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.