Χρυσωνουν το χαπι;

Απαρατήρητα

Στο ζήτημα της εξόρυξης χρυσού, αναφέρθηκε σε μια αποστροφή της παρουσίασης των θέσεων της την Κυριακή η κ. Ελένη Λαφτσή, που θα είναι επικεφαλής της παράταξης της Πολη-τικής Ανατροπής στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
 
Η κ. Λαφτσή σημείωσε πως ακούει ότι θέλουν να επαναφέρουν ξανά τη συζήτηση για το χρυσό, ζητώντας να μην προκαλούν, γιατί η ετυμηγορία των πολιτών θα είναι καταλυτική.
 
Το ζήτημα του χρυσού, που τα τελευταία χρόνια φαίνεται να έχει υποχωρήσει από την πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, φαίνεται ότι με την έλευση των εκλογών έχει αρχίσει να ανακινείται, αν και πρέπει να ομολογήσουμε πως πάντα το θέμα ήταν πιο ενεργό στις Σάπες, αλλά και στην Αλεξανδρούπολη, όπου βρίσκονται τα δύο κοιτάσματα που έχουν παραχωρηθεί.
 
Να θυμίσουμε πως πριν από μερικές εβδομάδες ο πρόεδρος του ΤΕΕ Θράκης κ. Δημήτρης Λουρίκας είχε αναφερθεί και αυτός στο ζήτημα, μιλώντας για ανακίνηση του θέματος σε συνέδρια στην Αθήνα.
 
Τώρα αν αυτές οι φήμες, που περιφέρονται στον αιθέρα, θα μετουσιωθούν σε κάτι ουσιαστικό, ιδιαίτερα όσο πλησιάζουμε στις εκλογές, αυτό δεν μπορεί κανείς ακόμα να το πει με σιγουριά. Παρόλα αυτά σηκώνεται καπνός. Υπάρχει από πίσω φωτιά; Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.