Αρθρο του πρωθυπουργου στην ΕΦΣΥΝ;

Κενή η σελίδα που θα φιλοξενούσε κείμενο του πρωθυπουργού

Για όσους, ελάχιστους είναι αλήθεια τη σήμερον ημέρα, αρέσκονται να περιδιαβαίνουν καθημερινά τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, το χθεσινό πρωτοσέλιδο της ΕΦΣΥΝ επεφύλασσε μια έκπληξη.

Στο κάτω δεξιό μέρος του πρωτοσελίδου, «διαφημιζόταν» η ύπαρξη άρθρου του πρωθυπουργού. Αυτό από μόνο του αποτελεί έκπληξη, γνωρίζοντας την προϊστορία μεταξύ της εφημερίδας και της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Ωστόσο, ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη «δοκίμασαν» οι αναγνώστες της εφημερίδας καθώς, στη σελίδα όπου θα υποτίθεται θα δημοσιευόταν το κείμενο του Κ. Μητσοτάκη, υπάρχει κενό! Αντί άρθρου, αναφέρεται ότι «Σε αυτή την σελίδα θα δημοσιευόταν το άρθρο που είχαμε ζητήσει και είχε αποδεχθεί να μας δώσει πριν από τις εκλογές ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Μόνο που αθέτησε την συμφωνία. Προτίμησε δηλαδή να αφήσει τη σελίδα… λευκή!».

Η σελίδα συμπληρώνεται από σκίτσο του Μιχάλη Κουντούρη που απεικονίζει μία ταμειακή μηχανή σε σχήμα κάλπης που έχει επάνω της την επιγραφή: «Μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται»…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.