Ανευρη προεκλογικη περιοδος

Όσοι δεν φαίνεται να εξασφάλισαν εκλόγιμη θέση σχεδόν «κρέμασαν τα παπούτσια»

Τελείωσε η μικρή περίοδος «ανάπαυλας» για τα κομματικά στελέχη και δη τους υποψηφίους βουλευτές οι οποίοι μετά από δύο περίπου εβδομάδες ξαναμπήκαν στον εκλογικό στίβο, αυτή τη φορά με στόχο την διατήρηση ή και την ενίσχυση της δυναμικής των κομμάτων τους στις επερχόμενες εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Βλέπουμε λοιπόν τόσο τους «επικεφαλής» των λιστών που σύντομα θα δημοσιευτούν από κάθε κόμμα, ήτοι τους πρωτεύσαντες αυτών, αλλά και όχι μόνο οι οποίοι έχουν ξεκινήσει εκ νέου περιοδείες, επισκέψεις και λοιπές συναντήσεις από άκρη σε άκρη της Ροδόπης προκειμένου να διασφαλίσουν, στο μέτρο του δυνατού, το αποτέλεσμα της δεύτερης Κυριακής.

Με σαφώς χαμηλότερους ρυθμούς και στην πλειοψηφία των περιπτώσεων με μεγαλύτερη «μοναξιά» δεδομένου ότι όσοι δεν φαίνεται να εξασφάλισαν εκλόγιμη θέση σχεδόν «κρέμασαν τα παπούτσια».

Σε μια άνευρη ούτως ή άλλως προεκλογική περίοδο που το ενδιαφέρον που συγκέντρωσε ο πρώτος γύρος τουλάχιστον σε επίπεδο προσώπων βαίνει μειούμενο μέρα με την ημέρα σε πλήρη αντίθεση με την αύξηση της θερμοκρασίας ένεκα Καλοκαιριού.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.