Αναγνωριση απο την Travelmyth για τον Ξενωνα Ρωμυλια

Κέρδισε πέντε βραβεία

Πέντε βραβεία και σήματα της Travelmyth απέσπασε ο ξενώνας Ρωμυλία, που άνοιξε πέρυσι τις πόρτες του στην Ξυλαγανή και ήδη έχει κατακτήσει τις καρδιές όσων τον έχουν επισκεφτεί.

Το Travelmyth είναι μηχανή αναζήτησης, σύγκρισης τιμών και κρατήσεων ξενοδοχείων όπου μπορείτε να βρείτε τα καλύτερα ξενοδοχεία ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις σας, και κάθε χρόνο, απονέμει τα Travelmyth Awards & Badges.

Τα βραβεία ανακοινώνονται στην αρχή κάθε έτους με στόχο να δώσουν περισσότερα στοιχεία και κατευθύνσεις για τον προγραμματισμό του ταξιδιού των επισκεπτών του Travelmyth για τους επόμενους μήνες.

Το ξενοδοχείο απέσπασε 2 σήματα Featured, τα οποία αποστέλλονται στα ξενοδοχεία που εμφανίζονται σε ορισμένες από τις κατηγορίες της ιστοσελίδας, στη συγκεκριμένη περίπτωση τις κατηγορίες Ξενοδοχείο προσβάσιμο σε ΑμεΑ και Ξενοδοχείο με Δωρεάν Wi Fi.

Κατατάχθηκε όμως και στα κορυφαία βραβεία, τα οποία αποστέλλονται στα ξενοδοχεία που έχουν φτάσει στην κορυφή της κατάταξης σε συγκεκριμένους προορισμούς ή/και κατηγορίες, και συγκεκριμένα στο Top 20 των μικρών Ξενοδοχείων στη Θράκη και των Ξενοδοχείων στη Ροδόπη, και στο Top 50 των ξενοδοχείων σε όλη τη Θράκη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.