Στην καρδια των επισκεπτων του ο παραδοσιακος ξενωνας «Ρωμυλια»

Οι φιλοξενούμενοι του τον επιβράβευσαν με βαθμολογία 9,9/10 στην πλατφόρμα Booking

Άνοιξε τις πόρτες του τον περασμένο Απρίλη, ως ένα «καινοτόμο» για τον οικισμό της Ξυλαγανής εγχείρημα, καθώς αποτέλεσε το πρώτο τουριστικό κατάλυμα του οικισμού, που ονειρεύτηκε και υλοποίησε μέσω του προγράμματος Leader η πάντα δραστήρια Λαμπρινή Παπαδοπούλου.

Εννέα μήνες μετά ο παραδοσιακός ξενώνας «Ρωμυλία» όχι απλά κατάφερε να αποτελεί πόλο έλξης επισκεπτών ακόμα και τους χειμερινούς μήνες, αλλά κατάφερε να μπει στις καρδιές όλων όσων το επισκέφθηκαν αυτό το διάστημα και οι οποίοι τον επιβράβευσαν με την άριστη βαθμολογία των 9,9 βαθμών (με άριστα το 10) και το βραβείο των κριτικών των ταξιδιωτών στην δημοφιλή πλατφόρμα κρατήσεων Booking.

«Αυτό το βραβείο συμβολίζει όλες εκείνες τις φορές που ξεπεράσαμε τον εαυτό μας για να δημιουργήσουμε μοναδικές εμπειρίες και αξέχαστες αναμνήσεις για τους ταξιδιώτες! Σας ευχαριστούμε πολύ που μας επιλέξατε» έγραψε η κ. Παπαδοπούλου στην επίσημη σελίδα του ξενώνα στα social media ως άλλο ευχαριστώ.

Ο ξενώνας «Ρωμυλία» αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα πρακτικής εφαρμογής του «ο τολμών νικά». Ευχόμαστε πολλές ακόμα ξεχωριστές και άριστες διακρίσεις, αλλά και αντίστοιχα εγχειρήματα από όσους αποτολμούν. Συγχαρητήρια!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.