Αλλαζουν σειρες τα λιμανια;

Απαρατήρητα

Μπορεί σε αυτή τη χώρα οι αποφάσεις να λαμβάνονται πολλές φορές χωρίς να το περιμένουμε, κανείς δεν μπορεί όμως να μας κατηγορήσει ότι το Ελληνικό Δημόσιο τις εφαρμόζει και γρήγορα.

Ακόμα ένα παράδειγμα το θέμα των διαγωνισμών των λιμένων Αλεξανδρούπολης και Καβάλας, η προθεσμία για τους οποίους έληξε προ μερικών ημερών, όμως κανένας δεν φαίνεται να είναι έτοιμος να προχωρήσει.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα προηγηθεί ο διαγωνισμός για το λιμάνι της Kαβάλας μέχρι τέλος του ’21 και θα ακολουθήσει της Αλεξανδρούπολης, μαζί με αυτό της Ηγουμενίτσας, το πρώτο δίμηνο του 2022 (και έχει ο Θεός).

Η αιτιολογία είναι ότι οι συμμετέχοντες στους διαγωνισμούς ζήτησαν περισσότερα στοιχεία, αν και το γεγονός ότι δεν τα είχαν από την αρχή, δεν τα ζήτησαν εν ευθέτω χρόνο ή δεν τους τα έδωσαν σε αυτόν, δεν περιποιεί τιμή για καμία πλευρά.

Βέβαια όπως πάντα τέτοιες καθυστερήσεις, κάνουν τους κακόπιστους να μιλούν για μαγειρέματα, ιδιαίτερα όταν τώρα τελευταία έχουν αρχίσει να εμφανίζονται δημοσιεύματα ειδικά για το Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, το οποίο έχει αποκτήσει έντονο γεωστρατηγικό ενδιαφέρον. Με αυτά και αυτά όμως, όλες αυτές οι μελέτες που εκπονούνται, ίσως ολοκληρωθούν κιόλας μέχρι να ολοκληρωθεί αυτή η παραχώρηση. Αν ολοκληρωθεί…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.