Αλλαξε ο χαρτης μπροστα απο τη Νομαρχια

Απαρατήρητα

Στην αντικατάσταση του χάρτη της ΠΕ Ροδόπης, ο οποίος είχε περιπέσει σε πολύ άσχημη κατάσταση και είχε αποτελέσει αφορμή για πολλά αρνητικά σχόλια, προχώρησε συνεργείο το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου.

Ο χάρτης βρίσκεται λίγο πριν την είσοδο της Νομαρχίας, προς την πλευρά του Πάρκου, και είχε φθαρεί από την έκθεσή του στις καιρικές συνθήκες, με αποτέλεσμα να έχει μαυρίσει από την πολυκαιρία, ενώ επάνω σε αυτόν έχει γραφεί και ένα σύνθημα με σπρέι, που περισσότερο αναδείκνυε παρά έκρυβε την κατάστασή του.

Ο χάρτης αυτός όμως πλέον αποτελεί παρελθόν, και αντικαταστάθηκε με ένα καινούριο, ο οποίος δείχνει την Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης, την Κομοτηνή και όλους τους οικισμούς, καθώς και τις οδικές αρτηρίες που την διασχίζουν και την ενώνουν.

Επίσης ο χάρτης είναι φωτιζόμενος, για τους ξένους νυχτοπερπατητές, όταν αυτοί εμφανιστούν ξανά στην πόλη μας.

Αλλά το σημαντικότερο σε αυτό το νέο χάρτη, είναι ότι ο παλιός πια δεν βρίσκεται στο χώρο, μιας και αποτελούσε μια αρνητική εικόνα μπροστά από τη Νομαρχία.

Βέβαια ο ευρύτερος χώρος χρειάζεται ακόμα δουλειά, από τα πεσμένα μάρμαρα του Ηρώου της Εθνικής Aντίστασης… μέχρι τα σπασμένα μάρμαρα της κεντρικής εισόδου, που ελπίζουμε πως σύντομα θα αλλάξουν, αλλά και θα μπορεί ο κόσμος να κυκλοφορήσει ελεύθερα για να τα δει.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.