Αλλαξαν τα φωτα στο Φαναρι

Τοποθετήθηκαν 40 φωτιστικά στο Φανάρι, 44 φωτιστικά στην Αρωγή, και 26 φωτιστικά στην Παραλία Μέσης.

Νέα φωτιστικά LED προστίθενται στον οικισμό του Φαναρίου, συνεχίζοντας την σταδιακή του μετάβαση σε φωτισμό με μικρότερο κόστος.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του οικισμού κ. Πέτρος Καραβέτης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το καλοκαίρι του 2022 προχώρησαν με τον Δήμο Κομοτηνής σε εγκατάσταση φωτιστικών LED στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ, στους τρεις παραλιακούς οικισμούς.

Έτσι τοποθετήθηκαν 40 φωτιστικά στο Φανάρι, 44 φωτιστικά στην Αρωγή, και 26 φωτιστικά στην Παραλία Μέσης.

Αυτές τις μέρες αυτή η πορεία συνεχίστηκε, με αντικατάσταση των τσιμεντοϊστών στο Φανάρι, τοποθετώντας καινούργια φωτιστικά LED, αντικαθιστώντας το δίκτυο ηλεκτροδότησης των φωτιστικών και αναβαθμίζοντας τα πίλαρς ηλεκτροδότησης τους.

Στην παραλία Μέσης, έχουν ήδη αντικαταστήσει τους τσιμεντοϊστους, τοποθετώντας φωτιστικά LED κι έχουν μπει σε λειτουργία.

Βέβαια ο κ. Καραβέτης δεν παραλείπει να ζητήσει από τους κατοίκους των οικισμών να κάνουν υπομονή και να δείξουν κατανόηση με όλα τα έργα που πραγματοποιούνται στους τρεις οικισμούς, μιας και πρόκειται για έργα υποδομών και ανάπτυξης.

Τους επόμενους μήνες θα ξεκινήσει η ανάπλαση στη πλατεία του λιμένα Φαναρίου, τονίζει ενώ περιμένουν να υπάρξει ανάδοχος για τον φωτισμό και τα πίλαρς του λιμένα (που θα γίνει από το Λιμενικό Ταμείο).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.