Απο τη θεωρια στην πραξη για την ενισχυση της παιδικης βιβλιοθηκης Ξυλαγανης

Ο ιδιοκτήτης του Ξενοδοχείου «Δημόκριτος» κ. Νίκος Παπαναστασίου παρέδωσε το ποσό που συγκεντρώθηκε από τη δράση του προηγούμενου μήνα

Στην παράδοση του ποσού που συγκεντρώθηκε για την στήριξη των δράσεων της Παιδικής και Εφηβικής Βιβλιοθήκης της Ξυλαγανής από την πρωτοβουλία που ανέλαβε τον προηγούμενο μήνα προχώρησε την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου ο ιδιοκτήτης του Ξενοδοχείου «Δημόκριτος» κ. Νίκος Παπαναστασίου.

Να υπενθυμίσουμε ότι με πρωτοβουλία του ιδίου στις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη μέρος των εσόδων της λειτουργίας του καφέ του Ξενοδοχείου καθώς και του γεύματος που διοργανώθηκε ως ευκαιρία γνωριμίας και με τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Ξυλαγανής, αποφασίστηκε να δοθούν για την ενίσχυση της λειτουργίας της παιδικής βιβλιοθήκης Ξυλαγανής που πρόσφατα άνοιξε εκ νέου τις πόρτες της με πρωτοβουλία του Συλλόγου.

Η δράση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και ο κ. Παπαναστασίου παρέδωσε χθες την επιταγή με το ποσό που συγκεντρώθηκε στα μέλη του Συλλόγου Γυναικών, τα οποία δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν δημόσια το ξενοδοχείο «Δημόκριτος» για την πρωτοβουλία.

«Όταν η θεωρία συναντάει την πράξη γίνονται σπουδαία πράγματα!!!! Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Παπαναστασίου Νίκο, ιδιοκτήτη του Ξενοδοχείου “Δημόκριτος” για την οικονομική ενίσχυση στηρίζοντας τις δράσεις της Παιδικής και Εφηβικής βιβλιοθήκης Ξυλαγανής» έγραψαν χαρακτηριστικά συνοδεύοντας την φωτογραφία που ανήρτησαν.

Είθε η πρωτοβουλία του κ.Παπαναστασίου να βρει μιμητές.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.