Θερμη η ανταποκριση στο καλεσμα του Ξενοδοχειου «Δημοκριτος» και του Συλλογου Γυναικων Ξυλαγανης

Απαρατήρητα

Διττό στόχο είχε η πρωτοβουλία που έλαβε χώρα στο Ξενοδοχείο «Δημόκριτος» το περασμένο Σάββατο. Αφενός η ιδέα του ιδιοκτήτη του Νίκου Παπαναστασίου να φιλοξενήσει ένα γεύμα γνωριμίας με τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Ξυλαγανής και να διαθέσει μέρος των εσόδων της λειτουργίας του καφέ του Ξενοδοχείου για την ενίσχυση των δράσεων της Παιδικής Βιβλιοθήκης Ξυλαγανής και αφετέρου να δώσει την δυνατότητα σε όλους μας να χαλαρώσουμε και να περάσουμε συντροφιά με εκλεκτούς φίλους λίγη ώρα στον υπέροχο ανακαινισμένο χώρο του ξενοδοχείου.

Διόλου τυχαίο το γεγονός ότι η πρωτοβουλία στέφθηκε από επιτυχία τόσο κατά το απογευματινό κάλεσμα του Συλλόγου Γυναικών όσο και καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας όπου απολαμβάνοντας τον καφέ μας ή οποιαδήποτε άλλη επιλογή κάναμε συνεισφέραμε στο έργο του Συλλόγου υπό την εποπτεία του οποίου επαναλειτούργησε η βιβλιοθήκη.

Μία πολύ όμορφη πρωτοβουλία που αγκαλιάστηκε από συμπολίτισσές μας όλων των ηλικιών που έδωσαν το παρών και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν τόσο για τα επόμενα βήματα της βιβλιοθήκης όσο και για την ευρύτερη δράση του Συλλόγου Γυναικών Ξυλαγανής.

Στο σύνολο των «εμπλεκομένων» της πρωτοβουλίας αυτής τα θερμά μας συγχαρητήρια και είθε να βρει άξιους μιμητές ώστε να επιτευχθεί και ο στόχος που έθεσε η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Λαμπρινή Παπαδοπούλου μιλώντας στον «ΠτΘ» η βιβλιοθήκη να αποτελέσει κοιτίδα πολιτισμού μικρών και μεγαλύτερων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.