O Τζον Σταμος συγκινει μιλωντας για της ελληνικες του ριζες και την παρακαταθηκη του ονοματος του

Ο Στάμος ήταν παρουσιαστής του φετινού της ετήσιας συναυλίας για τον εορτασμό της 4ης Ιουλίου

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το Αμερικανικό έθνος γιόρτασε στις 4 Ιουλίου την μεγαλύτερη εθνική εορτή του, την Ημέρα Ανεξαρτησίας. Για 241η φορά, οι ΗΠΑ γιόρτασαν με πλήθος εκδηλώσεων όπως συναυλίες, παρελάσεις, χορούς και πυροτεχνήματα.   
 
Τα «ηνία» της παρουσίασης του φετινού «A Capitol Fourth» (σ.σ. της επίσημης δωρεάν συναυλίας για τον εορτασμό της 4ης Ιουλίου που οργανώνεται κάθε χρόνο) ανήκαν στον Ελληνοαμερικανό ηθοποιό και μουσικό, Τζον Στάμος, ο οποίος εντυπωσίασε παίζοντας μέχρι και ντραμς ζωντανά στην σκηνή.  
 
Ο Στάμος αφού ευχαρίστησε θερμά για την τιμή που του δόθηκε να είναι ο παρουσιαστής του φετινού event, αναφέρθηκε στις ελληνικές του ρίζες και συγκεκριμένα στον παππού του, Έλληνα μετανάστη στις ΗΠΑ στο κυνήγι του «αμερικάνικου ονείρου».   
 
«Οι πρόγονοι μου ήρθαν σε αυτήν την χώρα από μια άλλη πατρίδα, ψάχνοντας για ευκαιρίες, ελπίζοντας για μια καλύτερη ζωή για τα παιδιά τους και θέλοντας να συνεισφέρουν στο “αμερικάνικο όνειρο”. Ο παππούς μου Γιάννης Σταματόπουλος, ήρθε εδώ από την Ελλάδα, μέσα από το νησί Έλις και έκοψε το όνομα του σε Στάμος. Ένα νέο όνομα για μια καινούρια γη που ήταν πλέον το σπίτι του.» ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής. «Ο Θεέ μου μακάρι να ήταν εδώ να με δει. Θα ήταν τόσο περήφανος.».  
 
Το show συνεχίστηκε με εμφανίσεις γνωστών Αμερικανικών συγκροτημάτων όπως οι «Beach Boys» και οι «Four Tops» που ξεσήκωσαν το κοινό που παρακολουθούσε ζωντανά και από το σπίτι ενώ η βραδιά, όπως ήταν αναμενόμενο, έκλεισε με πλήθος πυροτεχνημάτων που έκαναν το νυχτερινό ουρανό να «λάμψει».   
 
Δείτε όσα είπε ο Τζον Στάμος μετά το 23ο λεπτό:
 

Πηγή: www.lifo.gr

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.