«2»: Οι Χρηστος Θηβαιος και Παναγιωτης Μαργαρης στη σκηνη της Λεσχης Κομοτηναιων
Με διάθεση συγκροτήματος, με όχημα τα τραγούδια συναντιούνται στην σκηνή της Λέσχης Κομοτηναίων, την Παρασκευή, 28 Μαρτίου, ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης.
Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1997 κατά την ηχογράφηση του διαχρονικού πλέον τραγουδιού «Πόσο πολύ σ΄ αγάπησα» το οποίο ερμηνεύει ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης παίζει εξαίσια κλασική κιθάρα.
Οι «2» τους πια επί σκηνής και μετά από μια σειρά πολύ πετυχημένων εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα, συναντιούνται και φέτος. Μέσα από τις ανατρεπτικές επιλογές ρεπερτορίου, τους αυτοσχεδιασμούς αλλά και τη θερμή συμμετοχή του κόσμου, έχουν δημιουργήσει ένα πρόγραμμα που είναι γεμάτο από στιγμές συγκινητικές, νοσταλγικές αλλά παράλληλα χαρούμενες και εκστατικές.
Οι μοναδικές ερμηνείες του Χρήστου Θηβαίου σε δικά του τραγούδια από την εποχή των Συνήθων Υπόπτων αλλά και τραγούδια των Θάνου Μικρούτσικου, Βασίλη Δημητρίου και πολλών άλλων μεγάλων συνθετών, συναντιούνται με τις υπέροχες συνθέσεις και τη μοναδική δεξιοτεχνία του Παναγιώτη Μάργαρη σε solo κομμάτια.
Το «2» είναι μια μουσική παράσταση 2 μουσικών που ενώνονται για να δημιουργήσουν μια παράσταση – παιχνίδι για τους «2» αιώνιους, μουσικούς και κοινό.

Info
Χρήστος Θηβαίος και Παναγιώτης Μάργαρης – «2»
Παρασκευή 28 Μαρτίου στην Λέσχη Κομοτηναίων
Ώρα Έναρξης: 20:30
Προπώληση: 18 ευρώ
Είσοδος: 20 ευρώ
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 6944571563
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
