Μοναδικος Δημητρης Μητσοτακης στην Πολιτιστικη Κινηση Ροδοπης
Σε ένα ταξίδι στο παρελθόν, πατώντας όμως στο παρόν, ακολούθησαν τον Δημήτρη Μητσοτάκη όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής 1 Δεκεμβρίου στην Πολιτιστική Κίνηση Ροδόπης, για να παρακολουθήσουν την συναυλία του γνωστού τραγουδοποιού.
Ο Δημήτρης Μητσοτάκης παρουσίασε τραγούδια από όλη τη μουσική πορεία του, από τους «Ενδελέχεια» μέχρι τη σόλο καριέρα του που συνεχίζεται και σήμερα, μετά από 3 δεκαετίες.
Παράλληλα μοιράστηκε με το κοινό τις σκέψεις του για τη μουσική, την πορεία του, τα όσα έχει δει στο παρελθόν αλλά και όσα σήμερα τον προβληματίζουν.
Οι Κομοτηναίοι θεατές από την πλευρά τους αγκάλιασαν τον τραγουδοποιό, μένοντας μαζί του καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της μουσικής περιδιάβασης στο χρόνο.
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
