ΑΣΕΠ: Προσληψεις 122 ατομων στο υπουργειο Μεταναστευσης και Ασυλου

Με σύμβαση διάρκειας 12 μηνών με δυνατότητα ανανέωσης

Ανακοίνωση εξέδωσε το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, συνολικά 122 ατόμων.

Όσοι επιλεγούν θα κληθούν να υπογράψουν σύμβαση διάρκειας 12 μηνών με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης έως τη λήξη του προγράμματος.

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά την «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας υποβολής αίτησης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου στη διεύθυνση https://migration.gov.gr/applications με χρήση των προσωπικών κωδικών Taxis Net ή με την εγγραφή τους ως χρήστες στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, (τηλ. επικοινωνίας: 213.162.9929).

Πώς συμπληρώνεται η αίτηση – Σφάλματα και διορθώσεις αιτήσεων

Η διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής έχει ως εξής:

  • Οι υποψήφιοι εισέρχονται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αίτησης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου (https://migration.gov.gr/applications) και καταχωρούν τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης (username και password) του TAXISnet ή με την εγγραφή τους ως χρήστες στην ηλεκτρονική πλατφόρμα. Προς διευκόλυνση των υποψηφίων για την ορθή υποβολή της αίτησης, στον ως άνω σύνδεσμο, βρίσκονται αναρτημένα τα εξής: Εγχειρίδιο οδηγιών συμπλήρωσης Αίτησης, η παρούσα Ανακοίνωση ΣΟΧ 1/2022, το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (ΣΟΧ) με σήμανση έκδοσης «10-6-2021» και τα Ειδικά Παραρτήματα (Α1) Απόδειξης Χειρισμού Η/Υ με σήμανση έκδοσης «14-3-2022» και (Α2) Απόδειξης Γλωσσομάθειας με σήμανση έκδοσης «18-5-2022».
  • Επιλέγουν «Αίτηση» προκειμένου να συμπληρώσουν τα πεδία της αίτησης, όπως αυτά προβλέπονται στο, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ2ΔΕ/ΥΕ και στο εγχειρίδιο οδηγιών συμπλήρωσης που υπάρχει στην ανωτέρω ηλεκτρονική διεύθυνση. Στη συνέχεια συμπληρώνουν και υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους, μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, σύμφωνα με τις αναλυτικές οδηγίες του εγχειριδίου συμπλήρωσης.
  • Εφιστάται η προσοχή για την ορθή συμπλήρωση όλων των πεδίων της αιτήσεως, σύμφωνα με τις οδηγίες του εγχειριδίου και τα αναφερόμενα στο σχετικό ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (ΣΟΧ). (Σφάλματα κατά τη συμπλήρωση της αίτησης μπορεί να οδηγήσουν στη μη ορθή μοριοδότηση του υποψηφίου).
  • Με την οριστική υποβολή της αιτήσεως είναι διαθέσιμη η αίτηση συμπληρωμένη με αριθμό πρωτοκόλλου, καθώς και με ημερομηνία και ακριβή ώρα υποβολής. Με την οριστική υποβολή της αιτήσεως και με την επιλογή «ΠΡΟΒΟΛΗ», παρέχεται στον/στην υποψήφιο/α σε εκτυπώσιμη μορφή το, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2 ΔΕ/ΥΕ.

Info

Ολόκληρη η προκήρυξη βρίσκεται στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A8%CE%94%CE%9D846%CE%9C%CE%94%CE%A8%CE%9F-%CE%99%CE%917?inline=true

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.