Διεθνες πρωταθλημα Beach Tennis στο Φαναρι 18 με 20 Ιουνιου

Ο Δήμος Κομοτηνής (Δ.Κ.Ε.Π.Π.Α.Κ.) σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ) και υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τένις ( ITF) διοργανώνει το 1ο Διεθνές Τουρνουά Beach Tennis στην παραλία του Φαναρίου (VIA MARE BEACH BAR) από 18 έως 20 Ιουνίου.
 
Οι αγώνες θα ξεκινήσουν την Σάββατο 18 Ιουνίου και ώρα 10:00 και θα ολοκληρωθούν την Δευτέρα το απόγευμα με τους τελικούς και τις απονομές. Πρόκειται για 3 μονοήμερα τουρνουά Διπλού Ανδρών και Διπλού Γυναικών με την βαθμολογία του κάθε Πρωταθλήματος να προσμετρά στην Παγκόσμια Βαθμολογία των αθλητών.
 
Ήδη συμμετοχή έχουν δηλώσει οι καλύτερες ομάδες της Ελλάδος και της Βουλγαρίας όπου και αναμένεται να προσφέρουν υψηλού επιπέδου αγωνιστικής δράσης και εντυπωσιακές φάσεις.
 
Σε σχετικό της γραπτό μήνυμα η ΔΚΕΠΠΑΚ καλεί τους πολίτες όχι μόνο να γνωρίσουν από κοντά το άθλημα του Beach Tennis και να στηρίξουν την προσπάθεια των αθλητών, αλλά να έρθουν σε επαφή με το άθλημα καθώς θα μπορούν να δοκιμάσουν και οι ίδιοι της τύχη τους στο beach tennis.Εξοπλισμός θα παρέχετε δωρεάν από τη διοργάνωση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.