Ζωγραφικη και Εικαστικο Κοσμημα απο τη Βουλα Κερεκλιδου
Η Αίθουσα Τέχνης Δωρίωνες παρουσιάζει την έκθεση ζωγραφικής και εικαστικού κοσμήματος μιας διαπρεπούς μορφής της σύγχρονης Ελλάδας, με ισχυρή παρουσία και στην Ευρωπαϊκή σκηνή της τέχνης.
30 ελαιογραφίες με εμφανή τον «γνωστικό» προβληματισμό της αρχαίας Ελλάδας, όσον αφορά το χρώμα, τη φόρμα, που λειτουργεί διευκρινιστικά στην κατανόηση της ανθρώπινης φύσης.
Η Β. Κερεκλίδου, με πρόσφατες εκθέσεις στο Βερολίνο, στο Μόναχο, στη Στοκχόλμη, στην Ουψάλα και στη Γενεύη, καταδεικνύει το δυνατό προφίλ της ελληνικής τέχνης ως μέσον γνώσης σε μια εποχή άγνοιας και σύγχυσης των θεμελιωδών αρχών της ύπαρξης.
Παράλληλα με τη ζωγραφική της μια πτυχή έκφρασης του ίδιου νοήματος αποδίδεται μέσα από 35 εικαστικά κοσμήματα.
Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 18 Ιανουαρίου 2003 έως και τις 22 Φεβρουαρίου 2003.
Ώρες λειτουργίας: Πρωί: Δευτέρα έως Σάββατο 10:30 έως 2:30. Απόγευμα: Δευτέρα έως Παρασκευή 6:00-9:00.
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
