Ο Θ. Ρασιος νεος γραμματεας στον Εβρο

Ο Θανάσης Ράσιος με 1.387 ψήφους επικράτησε άνετα έναντι του ετέρου υποψηφίου για τη θέση του γραμματέα στη Ν.Ε. Έβρου Στέργιου Αποστολακούδη που έλαβε 1.197 ψήφους. Γυναίκα παίρνει το τιμόνι στην Τοπική Οργάνωση Αλεξανδρούπολης και συγκεκριμένα η Άννα Δεληγιάννη που έκοψε το νήμα πρώτη αφήνοντας για 12 ψήφους πίσω τον υποψήφιο για τη θέση Λευτέρη Κυριακίδη, η οποία μάλιστα εκτελούσε χρέη γραμματέως μετά την παραίτηση του προηγούμενου.

Η γραμματέας στην Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης η Α. Δεληγιάννη είναι έτοιμη για δουλειά και για συνεργασία. «Θα καθίσουμε μαζί με τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής να δούμε τα θέματα, τα προβλήματα που απασχολούν τον τόπο. Ρόλος και στόχος μας είναι η ανάδειξη των τοπικών προβλημάτων διότι η τοπική κοινωνία προβάλλει κάποια αιτήματα κι εμείς με τη σειρά μας αναλάβαμε το ρόλο να προωθήσουμε αυτά τα αιτήματα στην κομματική μας ηγεσία. Από εδώ κι εμπρός, με τα μέλη της Συντονιστικής θα το πετύχουμε».

Μιλώντας για τη συνεργασία που σχεδιάζουν ν’ αναπτύξουν με τις διάφορες κοινωνικές ομάδες η κ. Δεληγιάννη παρέπεμψε στο προγραμματικό πλαίσιο του ΠΑΣΟΚ που προέβλεπε τη δημιουργία ομάδων για τον αθλητισμό, την παιδεία, αλλά εξήγησε ότι για διάφορους λόγους και κύρια λόγω των πολλαπλών εκλογικών αναμετρήσεων δε μπόρεσαν να λειτουργήσουν τους 18 τομείς που προγραμμάτιζαν. «Από αναπληρώτρια γραμματέας, ήμουν γραμματέας μετά την παραίτηση του προηγούμενου και θεωρώ ότι κάναμε λάθη κι επιπλέον δεν υπήρχε χρόνος».

Τώρα που οι εκλογικές διαδικασίες ολοκληρώθηκαν σε περιφερειακό επίπεδο η κ. Δεληγιάννη θεωρεί ότι μπορούν να επικεντρωθούν στους στόχους και τις προτεραιότητές τους και θεωρεί πλεονέκτημα το ότι εξελέγησαν και νέα πρόσωπα που μπορούν να συμβάλλουν στην οργάνωση με τις νέες ιδέες τους, κοντά στην δική τους εμπειρία. Προσδοκούν δε και τη συνεργασία με τους φορείς με στόχο την ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας.

Μ.Α.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.