Τους εχω βαρεθει
Βαρεθήκαμε ως πολίτες να βλέπουμε τους πολιτικούς να παρευλάνουν από τα τηλεοπτικά παράθυρα και να ξεκατοινιάζονται στην κυριολεξία μεταξύ τους για το ποιος θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Βαρεθήκαμε να ακούμε και να βλέπουμε να επαναλαμβάνονται καθημερινά τα ίδια και τα ίδια, ενώ από την άλλη τα προβλήματά μας ως πολιτών να τρέχουν και να μεγαλώνουν.
Εντάξει είναι κατανοητό ότι στόχος τους είναι να κερδίσουν εντυπώσεις που σίγουρα θα οδηγήσουν στην επανεκλογή τους. Είναι εύκολη λύση να βγαίνεις στα τηλεπαράθυρα και να μαλώνεις συνεχώς με τους πολιτικούς σου αντιπάλους χωρίς βέβαια να αρθρώνεις πολιτικό λόγο και να αναλώνεσαι στα ίδια και στα ίδια.
Ο πολίτης έχει ανάγκη ενημέρωσης. Αυτό πρέπει να το κατανοήσουν οι πολιτικοί μας και να πάψουν να παίζουν κρυφτούλι. Θα πρέπει όμως να το κατανοήσουν και τα κεντρικά μέσα ενημέρωσης που μόνο ειδήσεις δεν παρουσιάζουν.
Όλη αυτή η κατάσταση θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι απαξιώνει την πολιτική. Πρέπει να γίνει κατανοητό αυτό και από τις δύο πλευρές. Ο κόσμος έχει προβλήματα. Και τους πολιτικούς αυτού του είδους αλλά και τα δελτία ειδήσεων αυτού του είδους τα έχει βαρεθεί.
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
