Δεν παει Θασο η ΠΕΔ ΑΜΘ (προς το παρον)

Απαρατήρητα

Θύμα της έξαρσης των κρουσμάτων κορωνοϊού φαίνεται πως έπεσε και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων της ΑΜΘ, η οποία είχε προγραμματίσει να πραγματοποιήσει, συμβολικά, μια συνεδρίαση στο νησί της Θάσου στα τέλη Αυγούστου.

Η απόφαση είχε ληφθεί στα τέλη Ιουνίου, με την ΠΕΔ να αποφασίζει να κάνει μια συνεδρίαση στο νησί της Σαμοθράκης προς τα τέλη Ιουλίου, (όπερ και εγένετο, αν και οι Δήμαρχοι «λαχτάρησαν» λίγο στην επιστροφή, όταν το πλοίο είχε αβαρία) και μια συνεδρίαση στα τέλη Αυγούστου στη Θάσο.

Στόχος ήταν να συζητηθούν ουσιαστικά ζητήματα του νησιού, ώστε να υπάρξει και μια πιο συλλογική πίεση για να λυθούν, με την συνεδρίαση να καθορίζεται για τις 22-23 Αυγούστου.

Όμως λόγω των κατεπειγόντων μέτρων που έχουν ληφθεί από τους αρμόδιους φορείς, για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 σε Περιφέρειες και Δήμους, όπου παρουσιάσθηκε αύξηση των κρουσμάτων αυτού, που περιλαμβάνουν και όλη την Περιφέρεια ΑΜΘ, το ΔΣ της ΠΕΔ, αποφάσισε να αναβάλλει τη συνεδρίαση, και να την πραγματοποιήσει σε δεύτερο χρόνο, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Βέβαια με το καλοκαίρι να έχει σχεδόν τελειώσει, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, θα έχει ολοκληρωθεί και η τουριστική περίοδος, όμως δεν πειράζει, τα προβλήματα να εντοπιστούν, και όλα τα άλλα γίνονται…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.