«Εφυγε» αιφνιδιως απο τη ζωη στα 32 του χρονια ο Θεοδωρος Παυλιδης

Γιος του Περιφερειάρχη AM-Θ Γιώργου Παυλίδη

Αιφνίδια «έφυγε» χθες το βράδυ από τη ζωή ο Θεόδωρος Παυλίδης, γιος του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Γιώργου Παυλίδη.

Ο 32χρονος Θεόδωρος Παυλίδης άφησε την τελευταία του πνοή ξαφνικά, το βράδυ του Σαββάτου κοντά στις 9.30 μ.μ.Σύμφωνα με πληροφορίες όντας στο σπίτι του με τη σύζυγο και το παιδί του, αισθάνθηκε δυσφορία και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του, που προέρχεται από ανακοπή καρδιάς.

Ο Θεόδωρος Παυλίδης ήταν δικηγόρος.

H κηδεία του θα γίνει στις 5 από τον καθεδρικό Ναό της Του Θεού Σοφίας.

 

1.000 ευρώ στο Γηροκομείο Ξάνθης στην μνήμη του εκλιπόντος από το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜ-Θ

 

Σύσσωμο το Περιφερειακό Συμβούλιο της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, σε έκτακτη συνεδρίαση σήμερα και αποφάσισε ομόφωνα να καταθέσει 1.000 Ευρώ στο Γηροκομείο Ξάνθης στη μνήμη του εκλιπόντος, εκφράζοντας παράλληλα τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του.
 

Συλληπητήρια ανακοίνωση από τους βουλευτές Ξάνθης

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η ΝΕ Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και οι βουλευτές Ξάθης Ζεϊμπέκ Χουσεΐν και Γιαννακίδης Στάθης.
 

Συλλυπητήρια επιστολή προς τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ απέστειλαν επίσης τα μέλη της Π.Ε. του Ποταμιού η οποία έχει ως εξής: “Η περιφερειακή οργάνωση του ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΑΜΘ εκφράζει από καρδιάς ​τ​η βαθιά του λύπη ​και τα πιο θερμά συλλυπητήρια στον περιφερειάρχη κ. Γ. Παυ​λί​​​δη και την οικογένειά του για τ​ην​ ​πρόωρη και αιφνίδια απώλεια του αγαπημένου ​του παιδιού”.​​

 

Επίσης οι Περιφερειακές παρατάξεις “Λαϊκη Συσπείρωση”, “Κοινωνική Συμμαχία” και “Οικολογία Αλληλεγγύη”, στην οποία αναφέρεται χαρακτηριστικά “Η Κατερίνα Γεροστεργίου, περιφερειακή σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια της ίδιας και της παράταξης της, στον περιφερειάρχη Γεώργιο Παυλίδη και την οικογένεια του για την ξαφνική απώλεια του γιού του Θεόδωρου Παυλίδη. Ο χαμός ενός νέου ανθρώπου δεν αποτελεί μόνο ένα θλιβερό γεγονός για την οικογένεια του εκλιπόντος αλλά και σοβαρό πλήγμα για την κοινωνία μας”.
 

Δήλωση του υφυπουργού Επικρατείας Τέρενς Κουίκ

 

Ο Υφυπουργός Επικρατείας για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Τέρενς Κουίκ, μόλις πληροφορήθηκε τον αιφνίδιο θάνατο του γιού του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Γιώργου Παυλίδη, έκανε την εξής δήλωση:

 

«Η μαύρη είδηση που μου τηλεφωνήθηκε από την Ξάνθη ήταν ένα σοκ. Και ως μέλος της ελληνικής Κυβέρνησης και ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ και ως επικεφαλής του Περιφερειακού συνδυασμού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, στέλνω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στον αγαπητό φίλο Γιώργο Παυλίδη, με τον οποίο επικοινώνησα πριν από λίγο τηλεφωνικά, για να του εκφράσω τη βαθύτατη οδύνη μου.

 

Δυστυχώς, η γεωγραφική τοποθεσία στην οποία βρίσκομαι και μάλιστα με την υποτυπώδη πορθμειακή σύνδεση, ανεξάρτητα με την εκπροσώπηση στις αποψινές και αυριανές εκδηλώσεις της Λευκάδας για λογαριασμό του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης, δεν μου δίνουν καμία δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στην Ηπειρωτική χώρα και από εκεί στην Ξάνθη για να παραστώ στην κηδεία.

 

Το Συνδυασμό μας θα εκπροσωπήσουν και οι δύο Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ηρακλής Χατζηθεοδωρίδης και Στέλλα Γκανιάτσου, όπως και οι επικεφαλής ανά Νομό του Συνδυασμού μου Χρύσα Ούτση, Κώστας Βουζουκίδης και Μαρίνος Ουζουνίδης.

 

Μέσα στις αμέσως επόμενες μέρες θα επισκεφθώ τον Γιώργο Παυλίδη και την οικογένειά του, για να του υποβάλλω από κοντά τα συλλυπητήριά μου και είμαι βέβαιος ότι η Παναγία θα απλώσει τοίχο προστασίας στο νεοβάπτιστο αγγελούδι του 32χρονου Θοδωρή».

 

Συλληπητήριο μήνυμα και από τον Δήμαρχο Μαρωνείας – Σαπών Γιάννη Σταυρίδη

 

Mετά την αναγγελία της θλιβερής είδησης ο Δήμαρχος Μαρώνειας Σαπών Γιάννης Σταυρίδης απέστειλε προς τον Περιφερειάρχη το παρακάτω συλλυπητήριο μήνυμα:

Κύριε Περιφερειάρχη

Παρακαλώ να δεχτείτε τα θερμότατα συλλυπητήριά μου αλλά και των μελών του δημοτικού συμβουλίου Μαρωνείας Σαπών για την αδόκητη οικογενειακή σας απώλεια. Εύχομαι ο Ελεήμων Θεός να απαλύνει τον πόνο σας και να έχετε την εξ Ύψους Παρηγορία.

Συλληπητήριο μήνυμα από τον πρόεδρο της ΕΝΠΕ Κώστα Αγοραστό

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΠΕ,εκφράζουν την οδύνη και τα βαθιά συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του ΠεριφερειάρχηΑνατολικής Μακεδονίας και ΘράκηςΓιώργου Παυλίδη για την ξαφνική και άδικη απώλεια του υιού του Θ. Παυλίδη.


 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.