Την παρουσια των ΜΑΤ εξω απο το κτιριο της Περιφερειας ΑΜ-Θ καταγγελλει η Τ.Ε. Ροδοπης του ΚΚΕ

Παραμένουν συγκεντρωμένοι στο σημείο οι αγρότες της περιοχής

Την παρουσία δυνάμεων των ΜΑΤ έξω από το κτίριο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης όπου βρίσκονται συγκεντρωμένοι αγρότες της περιοχής στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών τους, καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η Τ.Ε Ροδόπης του ΚΚΕ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση από τα ξημερώματα της Δευτέρας, αγρότες της Ροδόπης άρχισαν να συγκεντρώνονται έξω από την Περιφέρεια της ΑΜΘ, σε συνέχεια της κινητοποίησης που είχαν την Παρασκευή. Οι συγκεντρωμένοι αντίκρυσαν 4 διμοιρίες των ΜΑΤ και δεκάδες ακροβολισμένους ασφαλίτες.

«Η κυβέρνηση δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο, ενάντια στον δίκαιο αγώνα των βιοπαλαιστών αγροτών, που παλεύουν για να μείνουνε στα χωριά τους, να καλλιεργήσουν τα χωράφια τους, να ζήσουνε τις οικογένειες τους, διεκδικώντας μέτρα για την στήριξη των εισοδημάτων τους, για την μείωση του κόστους παραγωγής των προϊόντων» αναφέρεται τονίζοντας πως κλιμάκιο της Τ.Ε. Ροδόπης βρίσκεται στον χώρο.

Η Τ.Ε Ροδόπης του ΚΚΕ καταγγέλλει τον αποκλεισμό του κτιρίου  της Περιφέρειας ΑΜΘ από δυνάμεις των ΜΑΤ και καλεί στην άμεση αποχώρηση τους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.