«Οι Μαγειρες της Κομοτηνης» σας κανουν το τραπεζι

Το νέο κατάστημα της αλυσίδας Χούτος άνοιξε στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής

Πρεμιέρα έκαναν χθες οι «Μάγειρες της Κομοτηνής», το νέο κατάστημα της αλυσίδας Χούτος στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής, προσφέροντας μάλιστα δωρεάν φαγητό καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας στους πελάτες του προκειμένου να γνωρίσουν τις νοστιμιές που θα προσφέρει από δω και πέρα σε καθημερινή βάση αλλά και να ακούσουν τα σχόλια και τις ενδεχόμενες παρατηρήσεις τους.
 
Οι «Μάγειρες της Κομοτηνής» έκαναν πρεμιέρα χθες κερδίζοντας την ψήφο εμπιστοσύνης των Κομοτηναίων και όχι μόνο που γέμισαν το μαγαζί, ακολουθώντας το παράδειγμα των υπολοίπων καταστημάτων της αλυσίδας, με την αντίστοιχη επωνυμία που έχουν ήδη ανοίξει και λειτουργούν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα και έχουν λάβει ήδη τα καλύτερα διαπιστευτήρια.

 
Το μενού των «Μαγείρων» περιέχει «ατόφια» ελληνική κουζίνα, μαγειρευτά φαγητά  φούρνου και κατσαρόλας, τα οποία καθημερινά πλέον θα μαγειρεύονται για το κοινό της Κομοτηνής. Οι τιμές ακολουθούν φυσικά τις προσταγές της εποχής και ξεκινούν από τα τρία ευρώ ,με το «ακριβό» πιάτο του καταστήματος που εμπεριέχει σαλάτα της αρεσκείας σας, κυρίως πιάτο, συνοδευτικά κρασί ή μπύρα και τέλος επιδόρπιο ή φρούτο, μόλις στα επτά ευρώ.
 
 

Μένια Παρμάκη
 
«Μέσα στην κρίση πρέπει να επενδύσεις, να δουλέψεις και να παλέψεις για να ανταπεξέλθεις στα σημερινά δεδομένα»

 
Όπως δήλωσε η κ. Μένια Παρμάκη, εκπρόσωπος της εταιρείας, η δημιουργία της αλυσίδας των «Μαγείρων» που αναμένεται να επεκταθούν σε Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη αλλά και Βόλο, που ήδη το κατάστημα φτιάχνεται, ήταν το λογικό «επόμενο βήμα» της αλυσίδας Χούτος που ασχολείται με το χώρο της εστίασης, «διαθέτουμε την εμπειρία και την  υποδομή για να το κάνουμε και μάλιστα εύκολα».
 
Άλλωστε όπως εξήγησε η ίδια «μέσα στην κρίση πρέπει να κάνεις άλματα για να βγεις από αυτήν αλλιώς θα μείνεις στάσιμος. Πρέπει να επενδύσεις, να δουλέψεις, να παλέψεις για να ανταπεξέλθεις στα σημερινά δεδομένα και πάνω σε αυτή τη λογική τολμάμε και το νέο αυτό βήμα». «Ελπίζουμε ο κόσμος να το αγαπήσει» τόνισε η ίδια κλείνοντας «και γιατί όχι με την παρουσία του να μας δώσει το έναυσμα να αναπτυχθούμε παραπάνω γιατί πέραν όλων των υπολοίπων η ανάπτυξη φέρνει και νέες θέσεις εργασίας σε όλη την Ελλάδα, όπου συνολικά προσφέρουμε 160 νέες θέσεις , εκ των οποίων οι 12 στην Κομοτηνή».
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.