Πασχαλινες αγορες στα καταστηματα της Κομοτηνης

Όλα όσα χρειάζεστε για τις εορτές του Πάσχα θα τα βρείτε στην αγορά της πόλης

Για ακόμα μια χρονιά διανύσαμε την περίοδο της Σαρακοστής φτάνοντας στην Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών προσδοκώντας την Ανάσταση. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι νονοί και οι νονές θα τηρήσουν το παραδοσιακό έθιμο όπου καλούνται να αγοράσουν λαμπάδες και να τις δώσουν στα πνευματικά παιδιά τους.

Η κάμερα του παρατηρητής της Θράκης βγήκε στην αγορά της Κομοτηνής και συνομίλησε με καταστηματάρχες  προκειμένου να βοηθήσει του Νονούς και τις Νονές  να διαλέξουν την καλύτερη λαμπάδα για το βαφτιστήρι τους αλλά επισκέφτηκε και καταστήματα ανδρικής και γυναικείας ένδυσης για να σας δείξει τι διαθέτει η αγορά της Κομοτηνής προκειμένου να κάνετε την πιο κομψή εμφάνιση το βράδυ της Ανάστασης.

Για λαμπάδες στο κατάστημα εκκλησιαστικών ειδών «Ορταξίδης»

Για αρχή επισκεφτήκαμε το κατάστημα Εκκλησιαστικών Ειδών  «Ορταξίδης»  όπου αυτή την περίοδο έχει την τιμητική του. Πρόκειται για μια οικογενειακήεπιχείρηση που διατηρείται από το 1977 και όπως μας ενημέρωσε ο κ.Ορταξίδηςπρόκειται για την 3ή γενιά που συνεχίζει την οικογενειακή επιχείρησηκαι θα είναι στη διάθεση των νονών και αυτό το Πάσχα προκειμένου να προμηθευτούν την καλύτερη λαμπάδα για τα βαφτιστήρια τους. Το κατάστημα «Ορταξίδης» διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε λαμπάδες για όλες τις ηλικίες από τις πιο απλές λαμπάδες μέχρι τις πιο διακοσμημένες καθώς και λαμπάδες με αρώματα και σχέδια για όλα τα γούστα. Στο κατάστημα «Ορταξίδης» θα βρείτε και πολύ ωραία δωράκια για τους κουμπάρους όπως παραδείγματος χάριν διακοσμητικά αυγά. Ας μην ξεχνάμε όμως ότι το Πάσχα είναι μια γιορτή που τιμάμε και τους ανθρώπους μας που δεν είναι πια μαζί μας έτσι στο Κατάστημα Εκκλησιαστικών ειδών Ορταξίδης  θα βρείτε όλα αυτά που θα χρειαστείτε  όπως καντήλες, κόκκινα κεριά,θυμιατά κ.α.

Προσεγμένη ανδρική ένδυση στο COVERY Uomo 2

Κομψά και μοντέρνα ανδρικά ρούχα για όλες τις ηλικίες προκειμένου να είστε κομψοί όλη την περίοδο τον εορτών και ιδιαιτέρως το βράδυ της Ανάστασης θα βρείτε στο κατάστημα ανδρικής ένδυσηςCOVERY Uomo2 του κ. Αναστάσιου Καραπαναγιώτη και της κ. Μαρίας Καραπαναγιώτου όπου θα βρείτεμεγάλη ποικιλία ρούχων  για όλες τις ηλικίες.Σακάκια, πουκάμισα, μπλουζάκια, παντελόνια, ρούχα θα συνοδεύσουν βραδινές και απογευματινές εξόδους για όλες τις ώρες της ημέρας με το προσωπικό του καταστήματος  να είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί και να σας βοηθήσει να κάνετε την καλύτερη επιλογή.

b.young, το συνώνυμο της σικάτης γυναικείας εμφάνισης όλες τις στιγμές της ημέρας

Γυναικεία ρούχα για γυναίκες όλων των ηλικιών θα βρείτε στο b.youngτο νέο κατάστημα της πόλης μας στην Οδό Ελ. Βενιζέλου 30 για να κάνετε την πιο εντυπωσιακή και sickεμφάνιση το βράδυ της Ανάστασης καθώς και πιο καθημερινά ρούχα για να είστε κομψή όλες τις ημέρες του Πάσχα.  Η b.youngείναι μια δανέζικη εταιρεία με έδρα την Κοπεγχάγη το b.youngΚομοτηνής  πρόκειται για το πρώτο κατάστημα στην Ελλάδα όπως μας ενημερώνει η ιδιοκτήτρια του καταστήματος κ.Οντατζή  η οποία θα βρίσκεται στο κατάστημα για να σας εξυπηρετήσει και να σας δώσει τις καλύτερες συμβουλές και προτάσεις προκειμένου να κάνετε τη διαφορά με το στυλ σας το βράδυ της Ανάστασης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.