Ετοιμος για μια ακομα σεζον για τα σαλονια της Superleague ο Στεφανος Κουμπαρακης

Πέρασε με απόλυτη επιτυχία τα τεστ μαζί με τον επόπτη Χρήστο Τζιώτζιο

Στο Καρπενήσι πραγματοποιήθηκαν τα σεμινάρια Διαιτησίας 2019-2020 των Διαιτητών και Βοηθών Διαιτητών 1ης Κατηγορίας, στα οποία συμμετείχαν δύο εκπρόσωποι της Ροδόπης.

Συγκεκριμένα σε αντίθεση με αρκετούς συναδέλφους τους που κόπηκαν οι Θρακιώτες τα πήγαν περίφημα με τον μοναδικό ρέφερι από την Θράκη Στέφανο Κουμπαράκη(ΕΠΣ Θράκης) και τον επόπτη Χρήστο Τζιώτζιο(ΕΠΣ Θράκης) να περνούν με απόλυτη επιτυχία τα τεστ επιβεβαιώνοντας πως βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Στις γραπτές Εξετάσεις Διαιτητών και Βοηθών Διαιτητών υπήρξε 100% επιτυχία αφού όλοι πέρασαν τις εξετάσεις. Αναφορικά με το FIFA Fitness Test συμμετείχαν 23 Διαιτητές από τους οποίους 21 πέρασαν και  2 απέτυχαν, ο Ευστάθιος Γκορτσίλας που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των δοκιμασιών και ο Δημήτριος Μαλούτας που δεν πέρασε. Επίσης συμμετείχαν 47 Βοηθοί Διαιτητές με 100% επιτυχία.

Οι συμμετέχοντες αξιωματούχοι διαιτησίας, αφού παρέδωσαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά ώστε να εγκριθεί η συμμετοχή τους, την πρώτη ημέρα των Σεμιναρίων παρακολούθησαν ειδική διάλεξη για τις τελευταίες αλλαγές στους κανόνες του παιχνιδιού και έλαβαν μέρος στις ακόλουθες εξετάσεις: Γραπτές εξετάσεις για θέματα διαιτησίας, Video Quiz και εξέταση για τη διαπίστωση του επιπέδου του κάθε αξιωματούχου στην αγγλική γλώσσα. Το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας περιελάμβανε Fitness test τις πρωινές ώρες, ενώ το απόγευμα ακολούθησαν τα μαθήματα για το Offside, για τη Λήψη Αποφάσεων και για τη Συνεργασία της Διαιτητικής Ομάδας.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.