«Δεν ειναι αυτο που περιμενεις»

Ο κωμικός Παναγιώτης Κούδας παρουσίασε την 4η σόλο παράστασή του στην Κομοτηνή

Ένα μοναδικό κωμικό μονόλογο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 8 Φεβρουαρίου στη Λέσχη Κομοτηναίων, για να παρακολουθήσουν την νέα, 4η σόλο παράσταση του κωμικού Παναγιώτη Κούδα με τίτλο «Δεν είναι αυτό που περιμένεις».
 
O Παναγιώτης Κούδας ασχολείται επαγγελματικά με το stand-up από το 2005. Έχει εμφανιστεί σε ομαδικές παραστάσεις σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, με τους περισσότερους Έλληνες κωμικούς και έχει παρουσιάσει και τρεις σόλο παραστάσεις, με την τελευταία να ολοκληρώνεται με την βιντεοσκόπηση της, τον προηγούμενο Μάιο.
 
Ο κωμικός, που μέσα στον μονόλογό του ασχολήθηκε με θέματα όπως η υιοθεσία, το Tinder, το αν το κυνήγι ή το ψάρεμα μοιάζει περισσότερο με την εύρεση σχέσης, τους προβληματισμούς που ξεκινούν μετά από μια κάποια ηλικία, οδήγησε το κοινό μέσα από προσωπικά, και όχι μόνο, βιώματα, σε μια εξερεύνηση του σύγχρονου ανθρώπου.
 
Και μπορεί η παράσταση «Δεν Είναι Αυτό που Περιμένεις» να εκπληρώνει, μέχρι ένα βαθμό, τον τίτλο της από αυτή και τις προηγούμενες παρουσίες του κωμικού στην πόλη μας ξέρουμε ότι με αυτόν, τουλάχιστον ένα πράγμα μπορούμε να περιμένουμε: αβίαστο, αλλά όχι «εύκολο» γέλιο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.