Σπουδαιο διπλο της Δοξας Σωστη στο ΔΑΚ επι του Πανθρακικου!

ΑΠΣ Πανθρακικός - Δόξα Σώστη 0-2
Το μεσημέρι του Σαββάτου ο Πανθρακικός,  στο πρώτο του φετινό εντός έδρας παιχνίδι, φιλοξένησε την ομάδα της Δόξας Σώστη με το σύνολο του Σάκη Δανίδη να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση και να φεύγει με το διπλό από το ΔΑΚ επικρατώντας με 0-2. 
 
Οι 150 περίπου φίλοι και των δύο ομάδων που βρέθηκαν στο Δημοτικό στάδιο Κομοτηνής παρακολούθησαν ένα παιχνίδι λίγων ευκαιριών και με αρκετά καλύτερη την ομάδα της Δόξας που κατάφερε όχι μόνο να βγάλει εκτός ρυθμού την επιθετική ζώνη του Πανθρακικού αλλά και να δημιουργήσει κάποιες καλές ευκαιρίες στα καρέ του Μπόσκου.
 
Στα του παιχνιδιού, στην πρώτη μόλις ευκαιρία της αναμέτρησης ο Πυλαρινός εκτέλεσε φάουλ από αρκετά μακρινή απόσταση με τον νεαρό παίχτη του Σώστη να “κρεμάει” τον Μπόσκο, ο οποίος έκανε λάθος εκτίμηση της φάσης, και να βάζει σε θέση οδηγού την ομάδα του. Δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το “μούδιασμα” των γηπεδούχων με τον Κελεσίδη να βγαίνει τετ α τετ με τον Μπόσκο, ο οποίος έδιωξε με τα πόδια σωτήρια σε κόρνερ. Στο 23ο λεπτό σημειώνεται η πρώτη τελική προσπάθεια της ομάδας του Κ.Γεμενετζή με τον Θωμά να πιάνει αδύναμο σουτ και τον Πατερέλη να μπλοκάρει εύκολα. Στο 37' ο Στριγκώνης επιχείρησε δυνατό σουτ  με τον Μπόσκο να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια. Έξι λεπτά αργότερα ο Πυλαρινός έβγαλε πολύ έξυπνη μπαλιά στον Στριγκώνη που εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Μπόσκου κρεμόντας τον πορτιέρο των γηπεδούχων και  διπλασιάζοντας έτσι τα τέρματα για την Δόξα.
 
Στο δέυτερο ημίχρονο δεν πραγματοποιήθηκαν αξιοσημείωτες τελικές προσπάθειες με τον Πάνθραξ βέβαια να ανεβάζει  τα επίπεδα της απόδοσης του όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να διασπάσει την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων με το 0-2 να παραμένει.

Ο Πανθρακικός πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και δεν θύμισε την πολύ καλή ομάδα των φιλικών αναμετρήσεων αλλά και της πρώτης αγωνιστικής που ήταν αρκετά θετικός.
 

Μετά τη νίκη αυτή η Δόξα Σώστη έκανε το απόλυτο στις νίκες ενώ ο Πανθρακικός παρέμεινε στον έναν βαθμό. Επόμενη αναμέτρηση για το σύνολο του Κ.Γεμενετζή είναι κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου εκτός έδρας το Σάββατο 13/10, ενώ την ίδια μέρα η ομάδα του Σ.Δανίδη θα αντιμετωπίσει τον Σπάρτακο στους Αγίους Θεοδώρους.
 
Οι συνθέσεις των ομάδων:
 
Πανθρακικός (Γεμενετζής): Μπόσκος, Παύλου, Τσορτανίδης, Χασάν Μέριτς (29' Πασσάς), Ζήκος, Βελή Χακάν, Θωμάς, Γιάζος (45' Ξενοδοχίδης), Βασιλακάκης (64' Γιαννακίδης), Γρίβας, Δερμιτζάκης (45' Ξενάκης).
 
Δόξα Σώστη (Δανίδης): Πατερέλης, Σμαραγδής, Τέφος, Γεωργακόπουλος, Ανδρίκου, Μπανάσας, Μουσταφά (90' Κουκλουμπής), Στριγκώνης, Πυλαρινός, Κελεσίδης (88' Σταυρόπουλος), Κοτσατζίσογλου (45' Παπαγεωργίου).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.