Ολα ετοιμα για το τριτο Φεστιβαλ Φαναριου

Θετικά τα μηνύματα της προσέλευσης

Αισιόδοξες για την επιτυχή έκβαση του Fanari Festival 2018 εμφανίστηκαν σε σχετική συνέντευξη τύπου που έλαβε χώρα χθες στα γραφεία της ΔΚΕΠΠΑΚ η πρόεδρος κ. Νατάσα Λιβεριάδου και η πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Κομοτηνής κ. Κλεοπάτρα Στογιαννίδου. Με εμφανώς διαφορετικό καλλιτεχνικό προσανατολισμό σε σχέση με τις δύο προηγούμενες διοργανώσεις το Φεστιβάλ φιλοδοξεί να επιτελέσει για τρίτη χρονιά τον σκοπό της δημιουργίας του, την προβολή του Φαναρίου, και προς τούτο συναινούν τα μηνύματα που έρχονται από την προπώληση των εισιτηρίων, όπως εκμυστηρεύθηκαν οι δύο πρόεδροι. 

Νατάσα Λιβεριάδου «Ο κόσμος θα περάσει καλά» 

«Νομίζω ότι έχει γίνει μια πολύ καλή επιλογή με τους καλλιτέχνες» εκτίμησε η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσα Λιβεριάδου για να σταθεί ιδιαίτερα στην οικονομική τιμή του εισιτηρίου «ώστε να μπορεί ο κόσμος να παρακολουθήσει τις συναυλίες». «Θεωρώ ότι ο κόσμος θα περάσει καλά» προσέθεσε η ίδια, για να διευκρινίζει σε σχέση με τη μεταφορά των ενδιαφερομένων ότι «θα υπάρχει πάλι η μεταφορά από το ΚΤΕΛ, όπως έγινε και τα δύο προηγούμενα χρόνια, ώστε να μπορούν να μετακινηθούν με ένα πολύ οικονομικό εισιτήριο και να μπορέσουν να επιστρέψουν μετά τις συναυλίες. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ και το Διοικητικό Συμβούλιο που κάθε χρόνο συμμετέχουν και βοηθάνε στη μετακίνηση  του κοινού». 

Κλεοπάτρα Στογιαννίδου «Και τουριστικά θα κινηθεί η περιοχή» 

Με μία μίνι αναδρομή στους λόγους που γέννησαν τη διοργάνωση ξεκίνησε την τοποθέτησή της η πρόεδρος της επιτροπής τουρισμού κ. Κλεοπάτρα Στογιαννίδου. «Η όλη διοργάνωση ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια με πρόθεση και στόχευση την προβολή του Φαναρίου, αυτού του παραθαλάσσιου οικισμούς της περιοχής μας, αυτής της όμορφης τοποθεσίας, προκειμένου να αναδείξουμε την περιοχή. Για τον σκοπό αυτό θεωρήσαμε σκόπιμο να διοργανώσουμε ένα μεγάλο μουσικό Φεστιβάλ. Νομίζω ότι ο στόχος μας πέτυχε. Το φεστιβάλ αποδείχθηκε μια μεγάλη διοργάνωση, η οποία ξεκίνησε πριν από δυο χρόνια και φέτος τρίτη χρονιά συνεχίζεται με ιδιαίτερη επισκεψιμότητα, με κόσμο που έρχεται στο φεστιβάλ από διάφορες περιοχές, τόσο από τον δήμο μας, όσο και από γειτονικές περιοχές» τόνισε η κ. Στογιαννίδου χαρακτηριστικά.
 
«Τα μηνύματα και για φέτος είναι πολύ θετικά» εκτίμησε η ίδια, «καθώς ήδη εδώ και αρκετούς μήνες υπήρξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τον κόσμο για το ποια σχήματα θα λάβουν μέρος στο φεστιβάλ και όταν πλέον ανακοινώσαμε τα ονόματα, ήταν πολύ θετική η ανταπόκριση του κόσμου».
 
Το αυξημένο ενδιαφέρον για τη διοργάνωση δεν μεταφράζεται όμως μόνο σε προσέλευση στις συναυλίες καθώς, σύμφωνα με την πρόεδρο της επιτροπής τουρισμού του δήμου Κομοτηνής «από τις πληροφορίες που έχουμε από τις κρατήσεις, και τουριστικά θα κινηθεί η περιοχή. Είναι η έναρξη πλέον της τουριστικής σεζόν και θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε αρκετά μεγάλη επισκεψιμότητα φέτος. Σε αυτό θα βοηθήσουν βέβαια και οι καλλιτέχνες που παίρνουν μέρος. Τόσο η Έλενα Παπαρίζου, όσο και η Πέγκυ Ζήνα και οι Locomondo, είναι καλλιτέχνες πρώτη γραμμής, οπότε θέλουμε να πιστεύουμε ότι η διοργάνωση θα έχει επιτυχία και φέτος, όπως και τις προηγούμενες χρονιές».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.