H Μαρμελαδα απεδειξε πως η Κομοτηνη εχει jazz σκηνη

Άτομα κάθε ηλικίας «χάθηκαν» στους ήχους που αγαπούν με τους Act- Up Trio

Από την Jazz σκηνή του Βελγίου σε ένα μοναδικό live στην Μαρμελάδα Wine Bar βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης οι Act – Up trio μαζί με δύο από τα σημαντικότερα ονόματα της Jazz σκηνής του Βελγίου, τον Pierre Bernard και τον Gregoire Tirtiaux.

Οι μουσικοί, κ.κ. Γιώτης Δαμιανίδης (κιθάρα), Χρήστος Γερμένογλου (drums), Πέτρος Δαμιανίδης (double bass), Pierre Bernard (flute), Gregoire Tirtiaux (alto and baritone sax) αποθέωσαν τη ζωή και τις εναλλαγές της αναδεικνύοντας την μελαγχολία, τον έρωτα και την ζωή μέσα σε μία ατμόσφαιρα παιχνιδιάρικη και περιπετειώδη, όπως και το πνεύμα του κάθε μέλους του συγκροτήματος.

H Μαρμελάδα απέδειξε πως η Κομοτηνή έχει jazz σκηνή και πως οι μικρές καθημερινές στιγμές απόλαυσης είναι «κρυμμένες » μες στην πόλη. Άτομα κάθε ηλικίας «χάθηκαν» στους ήχους που αγαπούν με το ένα ποτό να φέρνει το άλλο και τους  Act- Up Trio να παίζουν ελεύθερη μουσική βασισμένη στον αυτοσχεδιασμό, μιλώντας για παλιά πράγματα με καινούριο τρόπο, έτσι που να φαίνονται σαν καινούργια…

Οι Act – Up trio γέννησαν ηχοτοπία, δημιουργώντας συνθέσεις της στιγμής και σίγουρα μετά την εμφάνισή τους κέρδισαν μία θέση ψηλά στις προτιμήσεις αυτών που θέλουν ένα εναλλακτικό είδος διασκέδασης για τα βράδια τους!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.