Το κινηματογραφικο «μενου» της εβδομαδας

«Deadpool 2» και «Βηρυτός» οι προτεινόμενες ταινίες της εβδομάδας

Μία νέα ταινία περιλαμβάνει το κινηματογραφικό μενού γι’ αυτή την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis.  Ο λόγος για την δεύτερη περιπέτεια του γνωστού υπερήρωα της Marvell «Deadpool»
 
Παράλληλα συνεχίζουν την πορεία τους στις κινηματογραφικές αίθουσες της Κομοτηνής το θρίλερ «Βηρυτός» με τους Τζον Χαμ, Ρόζαμουντ Πάικ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, η ταινία animation «Ένας σκίουρος σούπερ-ήρωας 2» και η περιπέτεια φαντασίας «Εκδικητές: Ο πόλεμος της αιωνιότητας». 

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών για αυτή την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis περιλαμβάνει: 

Deadpool 2
 
Μετά από μια σχεδόν θανάσιμη επίθεση από αγελάδες, ένας παραμορφωμένος ιδιοκτήτης καφετέριας αγωνίζεται να εκπληρώσει το όνειρό του να γίνει ο πιο καυτός μπάρμαν της Κολοπετινίτσας. Υπάρχει βέβαια ένα μικρό προβληματάκι σε αυτό, καθώς ο Ουέιντ έχει χάσει την αίσθηση της γεύσης. Ενώ προσπαθεί να ξαναβρεί την όρεξη για ζωή – αλλά και μια χρονομηχανή – ο Γουέιντ θα παλέψει με νίντζα, με την ιαπωνική μαφία Γιακούζα και με ένα τσούρμο ερεθισμένα σκυλιά, καθώς ταξιδεύει στον κόσμο για να ανακαλύψει την αξία της οικογένειας, της φιλίας και της γεύσης – ανακαλύπτοντας την όρεξη για περιπέτεια και αποκτώντας τον πολυπόθητο τίτλο του Καλύτερου Εραστή στον κόσμο. 
 
Βηρυτός

Ένας αμερικανός διπλωμάτης φεύγει από τον Λίβανο το 1972 εξαιτίας ενός τραγικού συμβάντος στο σπίτι του. Δέκα χρόνια αργότερα, καλείται από μία πράκτορα της CIA να επιστρέψει πίσω στη Βηρυτό, για να διαπραγματευτεί τη ζωή ενός φίλου του που άφησε πίσω. 

Ένας σκίουρος σούπερ-ήρωας 2

Ο σκίουρος Σάρλι και η παρέα του επιστρέφουν. Και πάλι πίσω στο Όκτον, όπου ο δόλιος δήμαρχος έχει αποφασίσει να ισοπεδώσει το πάρκο Ελευθερίας και να χτίσει ένα επικίνδυνο λούνα-παρκ στη θέση του. Ο Σάρλι και η συμμορία των παρακατιανών ζώων ενώνονται με κοινό σκοπό να σώσουν το σπίτι τους, να ισοπεδώσουν αυτοί τον δήμαρχο, και να πάρουν πίσω το πάρκο. 

Εκδικητές: Ο πόλεμος της αιωνιότητας

Καθώς οι Εκδικητές και οι υπερήρωες σύμμαχοί τους συνεχίζουν να προστατεύουν τον κόσμο από απειλές τόσο μεγάλες, που μονάχα αυτοί μπορούν να αντιμετωπίσουν, ένας νέος κίνδυνος εμφανίζεται στις κοσμικές σκιές: ο Θάνος. Στόχος του είναι να συλλέξει τις έξι Πέτρες του Άπειρου, αντικείμενα με αφάνταστη δύναμη, και να της χρησιμοποιήσει για να επεκτείνει τη διατροφική του εξουσία σε όλο το σύμπαν. Το μέλλον της Γης και όλης της ύπαρξης δεν ήταν ποτέ τόσο αβέβαιο. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.