Ξεσηκωσαν την Κομοτηνη τα χαλκινα της Γουμενισσας

Στην πρώτη ημέρα των αποκριάτικων εκδηλώσεων στην πόλη

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η Τσικνοπέμπτη στην Κομοτηνή, μιας και το απόγευμά της, όταν και η βροχή που έπεφτε κατά διαστήματα όλη την ημέρα είχε πλέον σταματήσει, τα Χάλκινα της Γουμένισσας του Αλέξανδρου Ζώρα ξεσήκωσαν το κοινό της Κομοτηνής, στην πρώτη μέρα των τριήμερων αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Κομοτηνής, το KOMONParty.

Πολλοί Κομοτηναίοι βρέθηκαν μπροστά από τη σκηνή που στήθηκε στην πλατεία, όπου οι ήχοι από τα κλαρίνα, τα νταούλια, τις τρομπέτες και τα τρομπόνια από την ξακουστή Γουμένισσα γέμισαν τον χώρο, και έστησαν ένα μεγάλο γλέντι το οποίο κράτησε μέχρι αργά.

Όπως τόνισε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Γιάννης Κυριαζής, πρόκειται για ένα εξαιρετικό παραδοσιακό συγκρότημα, στην πρώτη μέρα των τριήμερων αποκριάτικων εκδηλώσεων.

Ο καιρός βοήθησε για την πρώτη αυτή εκδήλωση, σημείωσε και σε συνδυασμό με την Τσικνοπέμπτη, δημιούργησε μια χαλαρότητα και χαρούμενη διάθεση, ώστε να ολοκληρωθεί η ημέρα με τον καλύτερο τρόπο.

Κάλεσε τέλος τους Κομοτηναίους να συμμετάσχουν και στις υπόλοιπες μέρες των εκδηλώσεων, με κορύφωση το Σάββατο και την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.