Ξεπερασαν τους 14.000 οι επισκεπτες τις τρεις μερες του Φεστιβαλ Φαναριου

Μεγαλύτερη η προσέλευση στην συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού, που έκλεισε και το Φεστιβάλ

Με την συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού έκλεισε το Φεστιβάλ Φαναρίου το Σάββατο 24 Ιουνίου, με τους φίλους του γνωστού τραγουδιστή να κατακλύζουν την παραλία όπου λάμβανε χώρα το φεστιβάλ, φτάνοντας τους 8.000, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που βρίσκονταν και περιμετρικά του φεστιβάλ.

Αν προστεθούν σε αυτούς οι 3.500 στη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου την Παρασκευή, και τους 2.500 στη συναυλία του Χαρούλη την Πέμπτη, σύμφωνα με τα στοιχεία που μας έδωσε η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσα Λιβεριάδου, φαίνεται πως το Φανάρι επισκέφτηκαν αυτές τις μέρες περίπου 14.000 μουσικόφιλοι, δίνοντας ζωή και κίνηση στον οικισμό, και κάνοντας αυτή τη διοργάνωση από τις πιο επιτυχημένες.

Ειδικά στον Αργυρό το πλήθος ήταν πολύ μεγάλο και περιμετρικά, τόσο σε πλοιάρια που βρέθηκαν στα ανοιχτά της παραλίας, όσο και από αυτούς που παρακολούθησαν την συναυλία… από τα πλάγια, στον απέναντι μόλο του λιμανιού.

Γενικότερα ο στόχος επετεύχθη, σύμφωνα με την κ. Λιβεριάδου, με πολλή κίνηση και στα καταστήματα του Φαναρίου, ενώ η ανταπόκριση και από τον κόσμο ήταν πολύ θετική για όλες τις εκδηλώσεις.

Αυτό δείχνει τη σημασία που έχει η διοργάνωση του Φεστιβάλ, ενώ αποτελεί και βάση για το μέλλον.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.