Ξεκινησαν οι παραστασεις της κωμωδιας «Τι θα κανουμε με τον Αντωνη;» στο ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνης

Να εκπλήξουν, να ψυχαγωγήσουν αλλά και να προβληματίσουν θέλουν οι συντελεστές του έργου

Κάλεσμα σε όλους τους θεατρόφιλους της Κομοτηνής και όχι μόνο να αγκαλιάσουν την παράσταση της Κεντρικής Σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ, «Τι θα κάνουμε με τον Αντώνη;», που ξεκίνησε τις παραστάσεις την Τετάρτη 17 Απριλίου, με συνολικά 10 παραστάσεις να λαμβάνουν χώρα μέχρι τις 28 Απριλίου, απεύθυναν οι συντελεστές της παράστασης.

Η βραβευμένη κωμωδία καταστάσεων της Κωνσταντίνας Γιαχαλή διαδραματίζεται σε μια εταιρεία, σε ένα γραφείο εισερχομένων, στο οποίο βρίσκονται τρεις γυναίκες στις οποίες προστίθεται μια τέταρτη, στην οποία τίθεται το θέμα ότι έρχεται ο Αντώνης, τον οποίον τρεις από τις γυναίκες γνωρίζουν καλά, με την σκηνοθέτη της παράστασης κ Μυρσίνη Λαντζουράκη να τονίζει πως από εκεί και πέρα αναπτύσσεται το αιώνιο θέμα του τι γίνεται όταν υπάρχουν περίπλοκες σχέσεις ανάμεσα στους ανθρώπους.

«Είναι μια κωμωδία στην οποία ο θεατής εκπλήσσεται συνέχεια, και ήταν στόχος μας να ανεβάσουμε κωμωδία στο ΔΗΠΕΘΕ, με όλα αυτά που συμβαίνουν στην καθημερινότητά μας» ανέφερε, ευχαριστώντας τη διοίκηση του Θεάτρου και την Πρόεδρο κ. Νατάσα Λιβεριάδου για την εμπιστοσύνη τους.

Μέσα από αυτή την παράσταση, και την σκηνοθεσία της, θέλησε να τονίσει πως ακόμα και όταν υπάρχουν ιδανικές συνθήκες στον κόσμο, και τα πάντα στη ζωή μας μπορούν να κυλήσουν ομαλά και ρόδινα, η απώλεια, η απογοήτευση, η άρνηση κάποιοι να μας δεχτεί όπως είμαστε ή θέλουμε να είμαστε μαζί του, πυροδοτούν συνθήκες ώστε να δημιουργηθούν προβλήματα.

Κάλεσε δε όλους τους φίλους του θεάτρου να παρακολουθήσουν την παράσταση, από την οποία και θα ψυχαγωγηθούν, και θα προβληματιστούν.

Παραστάσεις θα δοθούν από την Τετάρτη 17 Απριλίου έως και την Κυριακή 21 Απριλίου και από την Τετάρτη 24 Απριλίου έως και την Κυριακή 28 Απριλίου 2024, στις 9.00 το βράδυ, στην αίθουσα του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής.

Οι συντελεστές

Σκηνοθεσία: Μυρσίνη Λαντζουράκη

Σκηνογραφία- Ενδυματολογία: Ιωάννης Ν. Καραγκιουλμέζης

Μουσική: Μαρίνος Τόκας

Στίχοι τραγουδιών: Μυρσίνη Λαντζουράκη

Επιμέλεια Φωτισμού: Γιάννης Τζατζανάς

Video Art: Μιχάλης Δανιήλ Βαμβακάς

Επιμέλεια ήχου: Ελένη Αποστολίδου

Παίζουν: Ιωαννίδου Χρύσα, Λειβαδίτης Βασίλης, Μοσχίδου Ρίτα, Σαλπιγγίδου Τζούλια, Παναγιωτίδου Βούλα, Πάσσος Δημήτρης

Οδηγίες για τους θεατές

Εισιτήρια: κανονικό 10 ευρώ, μειωμένο 5 ευρώ (φοιτητικό, μαθητικό, ανέργων)

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής (Γ.Κονδύλη 30)

Ώρα έναρξης παραστάσεων 9 το βράδυ

Προσέλευση κοινού 20΄ πριν την ώρα έναρξης κάθε παράστασης

Η είσοδος στις παραστάσεις γίνεται ύστερα από την προμήθεια των ηλεκτρονικών εισιτηρίων αξίας 10 ή 5 ευρώ, μέσω της πλατφόρμας : www.ticketservices.gr

Η πλατφόρμα θα κλείνει μισή ώρα (30΄) πριν την έναρξη της κάθε παράστασης.

Για τα εισιτήρια των 5 ευρώ θα γίνεται ο έλεγχος των απαραίτητων δικαιολογητικών στο ταμείο του θεάτρου.

Σε περίπτωση διαθεσιμότητας εισιτηρίων πριν την έναρξη της παράστασης, οι θεατές θα εξυπηρετούνται από το ταμείο του θεάτρου

Απαγορεύεται η είσοδος μετά την έναρξη της παράστασης

Πληροφορίες στο τηλ. 2531037770 εργάσιμες ημέρες και ώρες

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.