Ξεκινησαν με ενα Παραδοσιακο Θρακιωτικο γλεντι τη χορευτικη χρονια

Έτοιμος για ακόμα μια δραστήρια χρονιά ο Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Θρακών Κομοτηνής

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 1 Οκτωβρίου το παραδοσιακό γλέντι που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Θρακών Κομοτηνής, με τον Νίκο Ζαπάρτα και τον Βαγγέλη Παπαναστασίου στη μουσική.

Μέλη και πιστοί φίλοι του Συλλόγου ξεκίνησαν την χορευτική χρονιά όπως μόνο αυτοί ξέρουν, γεμίζοντας την πίστα, πιστοί στους παραδοσιακούς χορούς.

Οι εγγραφές στο Σύλλογο για τη νέα χορευτική χρονιά έχουν ήδη ξεκινήσει, και θα διαρκέσουν ως τις 17 Οκτωβρίου για τμήματα Παιδικά αρχαρίων και προχωρημένων από 4 ετών, Εφηβικά αρχαρίων και προχωρημένων, Ενηλίκων αρχαρίων και προχωρημένων, Προ-παραστάσεων και Παραστάσεων, αλλά και για την Παιδική Παραδοσιακή Χορωδία.

Η έναρξη των μαθημάτων έχει προγραμματιστεί για τις 17 Οκτωβρίου, μιας και η Καπναποθήκη, όπου συνήθως γίνονται, παραμένει κλειστή για την προετοιμασία της εκλογικής διαδικασίας των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών για την υποδοχή όλου του εκλογικού υλικού, για αυτό και θα ξεκινήσουν μετά το πέρας και του δεύτερου γύρου.

Παρόλα αυτά οι εγγραφές πηγαίνουν καλά, και τα μέλη του Συλλόγου περιμένουν πως και φέτος θα έχουν μια πολύ δραστήρια χρονιά, τόσο εντός των συνόρων της Ροδόπης, όσο και εκτός.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.