Ξαναβρεθηκαμε με τον Γιωργο Κουτσικα στο Στεκι της Πολιτιστικης

Ξαναβρεθήκαμε… στο Στέκι της Πολιτιστικής Κίνησης ν.Ροδόπης …
 
… Φίλοι, γνωστοί αλλά και νέοι «περίεργοι» για την έως τώρα μουσική του διαδρομή θεατές με τον Γιώργο Κούτσικα.
 
Ένα «δικό μας» παιδί, όχι βέρος Κομοτηναίος, αλλά με Κομοτηναίικη ψυχή όπως εκμυστηρεύτηκε και ο ίδιος επί σκηνής, βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο στέκι της Πολιτιστικής Κίνησης ν.Ροδόπης.
 
Μας ξαναβρήκε και τον ξαναβρήκαμε μετά από έναν χρόνο απουσίας από τα μουσικά δρώμενα της πόλης, στα οποία πρωταγωνιστούσε για μια ολόκληρη δεκαετία, είτε μόνος παρέα με την κιθάρα του είτε με τους εκάστοτε μουσικούς του συνοδοιπόρους, με προεξάρχοντες τους «Κάππα Ζεύκιν», στους οποίους έκανε και ειδική μνεία.
 
Ξαναβρεθήκαμε λοιπόν και θυμηθήκαμε δια της μουσικής παλιά και αγαπημένα, μουσικές και στιγμές που ζήσαμε όλοι μαζί κατά τη διάρκεια της δεκαετίας αυτής, είτε σε μουσικές σκηνές της πόλης είτε σε κοινές μαζώξεις, ως άλλες prive συναυλίες του, τραγούδια από τον πρώτο του προσωπικό δίσκο «Άκρως, μέσος, έσχατος» αλλά και παραδοσιακά Θρακιώτικα που αγαπάμε.
 
Ξαναβρεθήκαμε και αντιληφθήκαμε στην πράξη, από αυτά που ακούσαμε στο Στέκι της Πολιτιστικής Κίνησης ν.Ροδόπης, πως η απόφασή του να «κλείσει» τον κύκλο της ζωής του στην Κομοτηνή και να αναχωρήσει για την πρωτεύουσα με στόχο την καλλιτεχνική του εξέλιξη, ήταν σωστή και απέδωσε ήδη απτά αποτελέσματα.
 
Πιο ώριμος μουσικά από ποτέ ο Γιώργος Κούτσικας ανέβηκε στη σκηνή και έπαιξε για όλους… φίλους και γνωστούς σαν μια παρέα, έχοντας στο πλευρό του τους Θοδωρή Πολίτη στο μπάσο και Μπάμπη Καρανίκα στην ηλεκτρική κιθάρα.
 
Με πολλαπλές αναπολήσεις στα «της Κομοτηνής» που θα αποτελεί για πάντα κοινό τόπο συνάντησης όλων μας!
 
Εις το επανιδείν … Ν.Β. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.