Βρισκει τα πατηματα του το Φεστιβαλ Φαναριου

Απολογισμός για το Φεστιβάλ Φαναρίου από την Νατάσα Λιβεριάδου

Έναν μίνι απολογισμό του 2ου Φεστιβάλ Φαναρίου έκανε η Πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσα Λιβεριάδου, το οποίο στέφτηκε, όμως δήλωσε, για ακόμη μια φορά με επιτυχία.
 
Οι επισκέπτες στο Φεστιβάλ ξεπέρασαν τους 5.000, με την κ. Λιβεριάδου να σημειώνει πως οι επισκέπτες στο Φανάρι, που ήρθαν τόσο από τη Ροδόπη όσο και από τις γειτονικές περιοχές, Ξάνθη και Έβρο, αλλά και ομάδες μέχρι και από Θεσσαλονίκη, ήταν πολύ ευχαριστημένοι από τα σχήματα που θα παρουσιαζόταν στο τριήμερο.
 
Η κ. Λιβεριάδου δεσμεύτηκε να συνεχίσουν αυτή την προσπάθεια και το επόμενο διάστημα, τονίζοντας πως πολλές ήταν οι υπηρεσίες του Δήμου που δούλευαν για περίπου ένα μήνα πριν την έναρξή του, ώστε να είναι όλα έτοιμα για την πραγματοποίησή του.
 
«Ο στόχος είναι να αναδείξουμε τις παραλίες μας, και το Φανάρι έχει τις προϋποθέσεις για να δεχτεί τουρίστες, και μπορεί ο κόσμος να το μάθει και να έχει επισκεψιμότητα» σημείωσε η κ. Λιβεριάδου, επισημαίνοντας πως αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που ξεκίνησαν το Φεστιβάλ, που αν όλα πάνε καλά θα συνεχιστεί.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.