Βραδιες κλασικης μουσικης απο το CosmoClassical του Cosmopolis 2021

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στην Καβάλα με ιδιαίτερη επιτυχία

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις της ενότητας #CosmoClassical του Cosmopolis 2021, με την Μεγάλη Λέσχη της Καβάλας να δέχεται πολλούς καβαλιώτες και τις δύο βραδιές του δεύτερου διημέρου, Παρασκευή 19 και Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021.

Και τις δύο μέρες, ανέβηκαν στη σκηνή νέοι Καβαλιώτες που καινοτομούν δημιουργικά είτε με το συνθετικό είτε με το εκτελεστικό τους έργο.

Το βράδυ της Παρασκευής 19 Νοεμβρίου 2021 ο Κωνσταντίνος Χίζαρης με τη βοήθεια των «φίλων» του παρουσίασε για πρώτη φορά ένα «απάνθισμα» της συνθετικής του δουλειάς που «μετράει» ήδη 25 χρόνια.

Μαζί του οι: Φώτης Κουτσοθόδωρος [Κλασική κιθάρα], Σοφία Ιερωνύμου [Πιάνο], Δημήτρης Χατζηκύρκου [Βιολί], Ρεβέκκα Μελετιάδου [Φλάουτο], Πάρης Τσίρτσης [Πιάνο], Σοφία Παλαιολόγου [Πιάνο], Ευθύμιος Παπαζωγράφος [Κλαρινέτο], Βάσω Ζήσου [Τσέλο], Σοφία Κακουλίδου [Κρουστά], Χρύσανθος Γιαννικόπουλος [Βιολί], Ευριπίδης Ταρασίδης [Ηλεκτρική κιθάρα], Θοδωρής Χρυσανθίδης [Ηλεκτρικό μπάσο] και Μάικ Σιφναίος [Σαξόφωνο].

Το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021 δύο νεαρές ερμηνεύτριες ανέβηκαν στη «σκηνή» της Μεγάλης Λέσχης για να παρουσιάσουν ένα «ασυνήθιστο ντουέτο» που συνεπήρε τους θεατές-ακροατές σε ένα μοναδικό «ταξίδι» από τον Bach, τον Debussy και τον Schubert μέχρι το αργεντίνικο Nuevo Tango του Astor Piazzolla και την παραδοσιακή τσιγγάνικη μουσική. Η Καβαλιώτισσα Ρεβέκκα Μελετιάδου [φλάουτο] «συνομίλησε» με τη Fiona Pui-Yee Foo [μαρίμπα] και μαζί, ως Flaurimba Duo, απέσπασαν τις καλύτερες των εντυπώσεων με την «εκρηκτικότητα» και τον δυναμισμό των ερμηνειών τους

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.