Βραδια Τανγκο κατω απο το Ρολοι Κομοτηνης

Από τον Alma Libre της Τετάρτη 26 Αυγούστου

Άλλη μια μαγευτική βραδιά Τάνγκο θα πραγματοποιήσει ο Πολιτιστικός σύλλογος Alma Libre την Τετάρτη 26 Αυγούστου. Αυτή τη φορά βέβαια ο Σύλλογος αλλάζει «στέκι» και μετά από τρία χρόνια που πραγματοποιούσε τις βραδιές του στο Σιδηροδρομικό Σταθμό πλέον στο Ρολόι της Ερμού κάτω από το μεγάλο πλάτανο, στην πλατεία μπροστά από το «Οχτώ» και το «Sultan Tepe».
 
«Εκεί που η Ανατολή και η Δύση  ενώνονται και οι δυο πολιτισμοί της πόλης μας συνυπάρχουν αρμονικά , ελάτε να απολαύσουμε όλοι μαζί την μαγεία του χορού Τάνγκο.
 
Μετά από 3 χρόνια  επιτυχημένων βραδιών στο Σιδηροδρομικό Σταθμό της πόλης μας, ήρθε η ώρα να αλλάξουμε γειτονιά και να αναδείξουμε μια άλλη ενδιαφέρουσα γωνιά της Κομοτηνής.
 
Το σταυροδρόμι κάτω από το Ρολόι της πόλης μας, αποτελεί ίσως το πιο αντιπροσωπευτικό σημείο του αστικού  ιστού που αντικατοπτρίζει την πολυπολιτισμική μας ταυτότητα. Είναι το σημείο που χωρίζει τον μουσουλμανικό μαχαλά με τα «τενεκετζίδικα» από το χριστιανικό κομμάτι της πόλης.    Είναι το σημείο στο οποίο συνυπάρχουν το Μουσουλμανικό Τέμενος και το επιβλητικό Ρολόι της Κομοτηνής.
 
Μια βραδιά κάτω από το φεγγάρι του Αυγούστου με τη μουσική και το χορό να αποτελεί τον κοινό τόπο που μας ενώνει στο σταυροδρόμι των πολιτισμών» αναφέρει ο Σύλλογος σε γραπτό του μήνυμα προσκαλώντας όλους μας να λάβουμε μέρος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.