Βασιλης Σερμπεζης και Παντελης Θαλασσινος συναντιουνται επι σκηνης

Μία μοναδική συναυλία θα φιλοξενηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης διοργανώνει, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Via Egnatia, συναυλία ελληνικής μουσικής, στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 20:00, με τη συμμετοχή του σπουδαίου συντοπίτη μας Βασίλη Σερμπέζη, ο οποίος θα παρουσιάσει τον εξέχοντα ερμηνευτή Παντελή Θαλασσινό σε μια σπάνια σύμπραξη, μαζί με εκλεκτή ορχήστρα. Το καλωσόρισμα της συναυλίας θα γίνει από την παιδική χορωδία του Πολιτιστικού Χορευτικού Συλλόγου Θρακών Κομοτηνής.

Η ορχήστρα απαρτίζεται από σημαντικούς δεξιοτέχνες μουσικούς όπως: ο Παναγιώτης Δημητρακόπουλος στο κανονάκι και ο Γιώργος Κωτσίνης στο κλαρίνο, ο Κυριάκος Πετράς στο βιολί, ο Σωτήρης Μπούρμπος στο λαούτο και την κιθάρα και ο Γιώργος Παγκοζίδης στα κρουστά. Στο σχεδιασμό ήχου είναι ο Γιώργος Καρυώτης.

Ο Παντελής Θαλασσινός και ο Βασίλης Σερμπέζης είναι δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες που – ο καθένας από το δικό του μετερίζι – υπηρετούν αδιάκοπα την Ελληνική μουσική. 

Η συνέχεια  του πολιτισμικού πλούτου στις διάφορες εκφάνσεις του, από την παραδοσιακή μουσική έως το έντεχνο τραγούδι, έχει κρίσιμη σημασία για την ταυτότητα του Έλληνα και αποτελεί μέρος της ιστορίας του.

Συντελεστές

  • Βασίλης Σερμπέζης στο τραγούδι.
  • Ειδική συμμετοχή: Παντελής Θαλασσινός.
  • Σχεδιασμός Ήχου: Καρυώτης Γιώργος
  • Καλλιτεχνική επιμέλεια: Γιώργος Κωτσίνης, Παναγιώτης Δημητρακόπουλος

Info

Είσοδος ελεύθερη

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.