Τον «Οδυσσεβαχ» παρουσιαζει το θεατρικο εργαστηρι «Διονυσος»

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στη Νέα Ορεστιάδα

Η παιδική σκηνή του θεατρικού εργαστηρίου «Διόνυσος» παρουσιάζει για δύο μόνο παραστάσεις το δημοφιλές θεατρικό έργο της Ξένιας Καλογεροπούλου «Οδυσσεβάχ». 

Η υπόθεση της παράστασης 

Ο Οδυσσεβάχ, αναζητώντας το δρόμο για την Ιθαγδάτη του, περνάει από πολλές συναρπαστικές περιπέτειες, σε ένα σύμπλεγμα γνωστών παραμυθιών, μύθων και ιστοριών με ένα όμως βασικό κοινό στοιχείο: το ταξίδι ως αξία και την προσήλωση στον στόχο για την πραγματοποίηση του ονείρου ως προορισμό. Μέσα από την περιπέτεια του Οδυσσεβάχ, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν αναζητώντας το Κυκλολωτογοργοκιρκιλάριζο, στην πιο ευφάνταστη ιστορία θεατρικής περιπλάνησης.
 
Οι παραστάσεις θα δοθούν την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016, στις 11:30 το πρωί και στις 17:00 το απόγευμα, στο θέατρο του Διονύσου στην Νέα Ορεστιάδα. 

Οι συντελεστές της παράστασης 

Η σκηνοθεσία και οι χορογραφίες του έργου είναι του Άκη Τσονίδη, τα σκηνικά και τα κοστούμια του Νίκου Πατούνα και παίζουν οι: Χρήστος Βενετίδης, Ιορδάνης Βροχίδης, Στέργιος Γκουτσίδης, Σοφία Διάκα, Βάσια Ζάχρα, Μαρία Κυριακίδη, Κώστας Μποσκίδης και η Δέσποινα Σερκελίδου.
 
Info
Γενική είσοδος: 6 ευρώ
Πληροφορίες, κρατήσεις θέσεων: 2552028280

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.