Το Θεατρικο Εργαστηρι «Κυκλος» ανοιγει τις πορτες του για 2η χρονια

Το διήμερο 26 και 27 Σεπτεμβρίου τα ανοιχτά μαθήματα ένταξης νέων μελών

«Ο Κύκλος δεν έχει γωνίες. Κάθε σημείο του απέχει ίση απόσταση από το κέντρο. Στον Κύκλο κανένα σημείο δεν ξεχωρίζει και όλοι μετέχουν επί ίσοις όροις στην σταθερότητα του σχήματος. Στον Κύκλο κοιταζόμαστε όλοι στα μάτια».
 
Με αυτόν τον τρόπο σηματοδοτεί την έναρξη της νέας χρονιάς λειτουργίας του το Θεατρικό Εργαστήρι «Κύκλος» του Θρακικού Ωδείου Κομοτηνής, το οποίο φέτος, 2η χρονιά λειτουργίας του, ανοίγει την πόρτα του και για νέα μέλη. 

Ηρακλής Τζαφέτας «Εκπαιδευόμαστε εντατικά, έτσι ώστε να μάθουμε να υπάρχουμε παρόντες και παρούσες εντός θεατρικού χώρου» 

«Στον “Κύκλο” μαθαίνουμε να συνεργαζόμαστε και να εκφραζόμαστε συλλογικά» θα μας πει ο υπεύθυνος του εργαστηρίου, ηθοποιός και μουσικός κ. Ηρακλής Τζαφέτας. «Με βασικό άξονα τον αυτοσχεδιασμό μπαίνουμε στο παιχνίδι της θεατρικής έκφρασης και της συλλογικής δημιουργίας. Προσπαθούμε να βρούμε την χαμένη παιδική αθωότητα και ην φαντασία μας. Δεν μας ενδιαφέρει να ¨παίξουμε¨ για να ¨παίξουμε¨ αλλά αντιθέτως εκπαιδευόμαστε εντατικά, έτσι ώστε να μάθουμε να υπάρχουμε παρόντες και παρούσες εντός θεατρικού χώρου δρώντας και αλληλεπιδρώντας, πυκνώνοντας τον χώρο και τον χρόνο».
 
Με εργαλεία το σώμα και την φωνή το Θεατρικό Εργαστήρι «Κύκλος» σας καλεί να πάρετε τα εφόδια εκείνα, με τα οποία εν τέλει θα καταφέρετε να δουλέψετε υποκριτικά.
 
Τα ανοιχτά μαθήματα ένταξης νέων μελών θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα και την Τρίτη, 26 και 27 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα, στις 20:00 στο Θρακικό Ωδείο Κομοτηνής.
 
Το εργαστήρι απευθύνεται σε άτομα από 18 έως 108 χρονών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.