Το τεραστιο ενδιαφερον οδηγησε στην αμεση εξαντληση των εισιτηριων της συναυλιας Φραγκουλη – Περρη

Ξεπέρασαν τους 6.200 οι ενδιαφερόμενοι, με 3.776 να προσπαθούν να κλείσουν θέση στις 10:03

Ξεχείλισε η οργή, τουλάχιστον διαδικτυακά, για την άμεση εξάντληση των εισιτηρίων στην διαδικτυακή πλατφόρμα της Περιφέρειας ΑΜΘ για την προγραμματισμένη συναυλία με το Μάριο Φραγκούλη και το Γιώργο Περρή τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου, με τους απογοητευμένους ενδιαφερόμενους, που ήταν πολλοί, να απευθύνονται τόσο σε αρμόδιους, όσο και αναρμόδιους, αναζητώντας εισιτήρια αλλά και τους λόγους που αυτά εξαντλήθηκαν με αυτή την ταχύτητα.

Η υπεύθυνη λειτουργίας του Μεγάρου Μουσικής Κομοτηνής και ειδική σύμβουλος του Περιφερειάρχη ΑΜΘ, Ζωή Κοσμίδου, μίλησε στο Ράδιο Παρατηρητής με αφορμή τη δυσαρέσκεια αυτή, αναφέρθηκε στον τρόπο λειτουργίας της πλατφόρμας και στα όσα συνέβησαν με τη διάθεση των εισιτηρίων για την επικείμενη συναυλία.

Τεράστιο το ενδιαφέρον

Όπως ανέφερε εδώ και τρία χρόνια που έχει ανοίξει η πλατφόρμα της Περιφέρειας, έχουν εγγραφεί 21.000 χρήστες, από τους οποίους οι 6.200 αφορούσαν αυτή τη συγκεκριμένη συναυλία.

«Καταλαβαίνετε πόσο μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον όταν το 1/3 του ενδιαφέροντος εδώ και τρία χρόνια αφορούσε τη συναυλία Φραγκούλη-Περρή» σημείωσε. χαρακτηριστικό είναι πως στις 10:03, στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας εμφανιζόταν 3.776 χρήστες, που σημαίνει περίπου 7.000 αιτήματα για εισιτήρια (μιας και ο κάθε ένας μπορούσε να κλείσει δύο εισιτήρια).

Μόνο αυτό καταδεικνύει την μεγάλη επιθυμία των συμπολιτών μας να δουν τους καλλιτέχνες, και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την άμεση εξάντληση όλων των διαθέσιμων εισιτηρίων.

«Είναι απλά θέμα διαδικασίας και χρήσης της ιστοσελίδας, δεν υπάρχει καμία άλλου είδους παρέμβασης» ανέφερε, τονίζοντας πως αντιλαμβάνονται την επιθυμία του κόσμου να δουν ποιοτικές εκδηλώσεις, και εκεί θα επικεντρωθούν, ανοίγοντας τη «βεντάλια» και σε άλλους ελεύθερους χώρους την θερινή περίοδο.

Ήδη, σημείωσε έχει υπάρξει επαφή και με τους συγκεκριμένους καλλιτέχνες και με άλλους, ώστε να μπορέσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας να απολαύσουν την ποιοτική τέχνη.

Στο Μέγαρο έχουν πραγματοποιηθεί περίπου 30 εκδηλώσεις, και ήταν τις περισσότερες φορές γεμάτο, υπάρχει όμως η επιθυμία για το κάτι παραπάνω που αξίζει στους Θρακιώτες.

«Αξίζει και στο Μέγαρο μια τέτοια παρουσία, γιατί γινόμαστε σημείο αναφοράς σε όλη την Ελλάδα με αυτή την παράσταση» σημείωσε. Μακάρι να μπορούσε να γίνει και άλλη παράσταση, ανέφερε, μιας και το πρόγραμμα είναι πολύ σφιχτό, ευελπιστεί όμως πως θα μπορέσουμε να απολαύσουμε μέσα στο 2023 την ίδια ή αντίστοιχη μεγάλη εκδήλωση σε ένα σπουδαίο ανοιχτό χώρο, ώστε να γευτούν όλοι αυτού του είδους παραστάσεις.

Στο ερώτημα για το αν θα μπορούσε να αλλάξει ο τρόπος κράτησης, η κ. Κοσμίδου τόνισε πως όλες οι πλατφόρμες λειτουργούν με την ίδια λογική, αλλά κανείς δεν φαντάστηκε ότι σε ένα λεπτό θα έχουν 3.500 χρήστες την ίδια ώρα, και η τεράστια ζήτηση ήταν αυτή που δημιούργησε την γρήγορη εξάντληση των θέσεων.

Παράθυρο τελευταίας στιγμής για ακυρώσεις ή μη εμφάνιση όσων έκλεισαν θέσεις

Σημείωσε πάντως πως έχει παρατηρηθεί δυστυχώς σε προηγούμενες παραστάσεις το φαινόμενο ενώ έχουν εξαντληθεί έγκαιρα οι θέσεις, την ημέρα της εκδήλωσης να υπάρχουν κενά.

Έτσι διαβεβαίωσε πως θα σταλεί μήνυμα σε όσους έκαναν κράτηση ότι πρέπει να γίνονται μόνο για όσους είναι σίγουρο ότι θα παρευρεθούν, ώστε σε περίπτωση ακύρωσης να ενημερώσουν έγκαιρα στα τηλ. 2531354230, 2531354228, 2531353910, και πως η ώρα προσέλευσης για όσους έχουν κάνει κράτηση είναι η 19:30, και μετά το πέρας αυτής οι κενές θέσεις θα διατεθούν ώστε να μην μείνει καμία θέση κενή.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.