«Το ψεμα της Αννας»: Ο θεατρικος μονολογος της Νικολετας Παπαδοπουλου στο Ιδρυμα Θρακικης Τεχνης και Παραδοσης

Αυτό το Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου με την Ευφροσύνη Μπαμπάτσικου στον πρωταγωνιστικό ρόλο

Ο θεατρικός μονόλογο «Το ψέμα της Άννας» σε σκηνοθεσία της Νικολέτας Παπαδοπούλου και ερμηνεία της Ευφροσύνης Μπαμπάτσικου, παρουσιάζεται το προσεχές Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00 στην Αίθουσα «Βιργινία Τσουδερού» του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης στην Ξάνθη.

 Ένας μονόλογος εμπνευσμένος από θεατρικά κείμενα κλασικά και σύγχρονα, για την ιστορία μιας γυναίκας που δεν αντέχει πια τον κόσμο και δημιουργεί έναν καινούργιο, δικό της. ψεύτικο ή αληθινό; κάθε ένας έχει τη δική του απάντηση.

Λίγα λόγια για το έργο 

“Είμαι ψεύτρα; Εσείς, τι λέτε;Εγώ λέω όχι, δε λέω ψέματα όταν λέω ότι είμαι χαρούμενη ενώ δεν είμαι. Δε λέω ψέματα όταν χαμογελάω ενώ θέλω να κλάψω. Δε λέω ψέματα όταν λέω ότι έχω παρέα ενώ είμαι μόνη. Δε λέω ψέματα όταν λέω ότι είμαι κάποια άλλη επειδή εσύ δεν αντέχεις να είμαι απλά εγώ. Δε λέω ψέματα όταν προσπαθώ να επιβιώσω σ έναν κόσμο που δεν ενδιαφέρεται για την αλήθεια μου.”

Μια γυναίκα, ένα μυαλό και πολλοί χαρακτήρες. Όταν φτάνεις στο τέλμα τι επιλέγεις; Να αρχίσεις ξανά από την αρχή; να αρνηθείς όλα τα προηγούμενα; ή να γίνεις κάποιος άλλος; όποιος θέλεις, όσοι θέλεις.

Info:
«Το ψέμα της Άννας»
Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00
Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, Αίθουσα «Βιργινία Τσουδερού», Καπνεργατών 9 Ξάνθη
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.