Το πρωτο βημα για ενα νεο θεσμο στην Κομοτηνη

Το πρώτο φεστιβάλ ΓουελΚΟΜ έκλεισε αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις

Το πρώτο βήμα για την θέσπιση ενός νέου θεσμού στην Κομοτηνή, που θα αναδείξει τα στοιχεία της πόλης στους νεοεισερχόμενους φοιτητές αλλά θα αποτελεί και ένα σταθμό στην πολιτιστική χρονιά της πόλης, έκανε ο Δήμος Κομοτηνής το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, με το πρώτο φεστιβάλ ΓουελΚΟΜ.

Μέσα από μία σειρά δράσεων και εκδηλώσεων που σύστησαν στους επισκέπτες της την πόλη και τους ανθρώπους της, τους συλλόγους και τις λοιπές συλλογικότητες, αλλά και τα μουσεία και άλλα σημεία ενδιαφέροντος, σε ένα διήμερο με μουσική, χορό, θέατρο, εικαστικά και άλλα.

Ανάμεσα στις δράσεις που ξεχώρισαν, ήταν η συναυλία των Koza Mostra το πρώτο βράδυ του φεστιβάλ, παράλληλα με το οποίο λάμβαναν χώρα μουσικές παραστάσεις σε δύο ακόμα σημεία της πόλης, αλλά και την εκδήλωση «ΓουέλΚΟΜ@Εθελοντισμός» όπου το πιο ζωντανό κύτταρο της πόλης μας, οι δραστήριοι άνθρωποί της και πάνω από 30 εθελοντικές οργανώσεις, σύλλογοι, ΜΚΟ και φορείς συστήθηκαν στους φοιτητές, παρουσίασαν τις δράσεις και τους στόχους τους.

Να σταθούμε παράλληλα τόσο στην έκθεση φωτογραφίας για την Κομοτηνή στο Πάρκο, όσο και στην εικαστική έκθεση του Αθηνίωνα στην Τσανάκλειο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.