Το προγραμμα των σημερινων εκδηλωσεων Ελευθεριων

Τέσσερεις εκδηλώσεις σήμερα υπό την αιγίδα της ΔΚΕΠΠΑΚ

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων εκδηλώσεων Ελευθερίων, θα διοργανωθεί παρουσίαση του μυθιστορήματος του Σπύρου Κιοσσέ «Τα πρωτοβρόχια» στις 18:30 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής. Για το βιβλίο θα μιλήσει η Αντιπρύτανης ακαδημαϊκών υποθέσεων και φοιτητικής μέριμνας, Δ.Π.Θ κ. Ζωή Γαβριηλίδου, η φιλόλογος κ. Σοφία Μενεσελίδου και η συγγραφέας κ. Φωτεινή Ναούμ.

Παράλληλα στις 19:00, η ΚΕΘΕΑ «Κιβωτός» Θράκης διοργανώνει ενημερωτική δράση στην Πλατεία Ειρήνης.

Στη συνέχεια, ο ομότιμος καθηγητής στον Τομέα Ιστορίας, Φιλοσοφίας και Κοινωνιολογίας του Δικαίου κ. Νικόλαος Ιντζεσίλογλου θα αναπτύξει το θέμα με τίτλο: «1922 -2022: 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή», στην εκδήλωση του Συλλόγου Κιζδερβενιωτών – Μικρασιατών Ν. Ροδόπης και του Συλλόγου Καπαδόκων και Μικρασιατών Ν. Ροδόπης «Ο Μέγας Βασίλειος», στις 19:30, στο Ίδρυμα Παπανικολάου.

Οι σημερινές εκδηλώσεις της ΔΚΕΠΠΑΚ, περιλαμβάνουν και συναυλία με την Ελευθερία Αρβανιτάκη «Εδώ να μείνεις», στη μαγεία των τραγουδιών και της μουσικής της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, στις 21:00, στην Πλατεία Ειρήνης, με την συμμετοχή του Παναγιώτη Λάμπουρα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.