Το νεο μυθιστορημα της Ρενας Ρωσση – Ζαιρη «Δυο φιλια για την Αμελια»

Παρουσιάζεται στην Κομοτηνή την Τρίτη 5 Ιουλίου

Άλλη μία αγαπημένη ελληνίδα συγγραφέα φέρνουν στην Κομοτηνή τα Βιβλιοχαρτοπωλεία «Βαφειάδης» σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός. Ο λόγος για την Ρένα Ρώσση – Ζαΐρη, η οποία θα βρεθεί την προσεχή Τρίτη, 5 Ιουλίου και ώρα 20:00 στην αυλή του Βαρόσι Art Cafe (Τσανακλή 8, Κομοτηνή) για την παρουσίαση του νέου της μυθιστορήματος με τίτλο «Δύο φιλιά για την Αμέλια».
 
Η συγγραφέας θα μιλήσει για το αντίτυπο και θα υπογράψει βιβλία μετά το τέλος της παρουσίασης. 

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Μια γυναίκα που λατρεύτηκε. Που έκανε όλη την Ελλάδα να την ερωτευτεί. Τη στιγμή που γεννήθηκε, ένας νάρκισσος ξεπρόβαλλε το κεφαλάκι του από το χώμα και τα αστέρια πήραν φωτιά. Δώρα μοναδικά της χάρισαν, τα βιολετιά της μάτια. Κι ένα υποκριτικό ταλέντο, αστείρευτο.
 
Μια ζωή στο κόκκινο, η ζωή της. Κρυμμένη πίσω από λάθη και πάθη, μυστικά και ψέματα. Φόνους, υπεξαιρέσεις, απιστίες και αμαρτίες ανείπωτες.
 
Κάθε άντρας που βρέθηκε δίπλα της, την ερωτεύτηκε. Κάθε παιδί που γέννησε, τη μίσησε.
 
Μα δεν την ενδιέφερε διόλου. Τους φερόταν υποτιμητικά. Γιατί δεν είχαν ταλέντο, δεν είχαν ομορφιά, δεν ήταν διάσημοι. Θα έρθει άραγε η στιγμή που θα χαρίσει το βασίλειό της για δυο φιλιά;
 
Ένα μυθιστόρημα που ανασαίνει τις μυρωδιές του φεγγαριού, βουτάει στο απέραντο γαλάζιο των νησιών μας, γεύεται στάλες από τη γοητεία της Ρώμης, περπατάει ξυπόλητο στον τελευταίο κρυμμένο παράδεισο σε αυτή τη γη. Και τραγουδάει για μια αγκαλιά, χάνεται σε δυο φιλιά…
 
Γιατί η αγάπη είναι σαν την αλφάβητο. Πρέπει να έχεις κάποιον κοντά σου να σ’ τη συλλαβίσει από την αρχή.Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.