Το κινηματογραφικου μενου της εβδομαδας

«Φανταστικά ζώα και πού βρίσκονται» και «Στην καρδιά του δάσους» οι προτεινόμενες ταινίες της εβδομάδας

Δύο νέες ταινίες περιλαμβάνει το κινηματογραφικό μενού της εβδομάδας στα Odeon Kosmopolis. Η πρώτη είναι η περιπέτεια φαντασίας «Φανταστικά ζώα και πού βρίσκονται» υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ντέιβιντ Γέιτς, η οποία μας μεταφέρει και πάλι στον, κατά κυριολεξία μαγικό, κόσμο της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ.
 
Η δεύτερη είναι η δραματική «Στην καρδιά του δάσους» που βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Τζιν Χέγκλαντ, έχοντας ως πρωταγωνιστικό δίδυμο την υποψήφια για Όσκαρ, Έλεν Πέιτζ, και την υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα, Ίβαν Ρέιτσελ Γουντ.
 
Παράλληλα συνεχίζουν την πορεία τους και αυτή την εβδομάδα στις κινηματογραφικές αίθουσες της Κομοτηνής η δραματική- ρομαντική «Το φως ανάμεσα στους ωκεανούς» με τους Μάικλ Φασμπέντερ, Αλίσια Βικάντερ, Ρέιτσελ Βάις στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και η περιπέτεια «Jack Reacher: Ποτέ μη γυρίζεις πίσω» με τον Τομ Κρουζ στον πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών για αυτή την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis περιλαμβάνει: 

Φανταστικά ζώα και πού βρίσκονται

Στην περιπέτεια «Φανταστικά Ζώα και Πού Βρίσκονται» επιστρέφουμε στον διάσημο Κόσμο των Μάγων που δημιούργησε η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ μέσα από τη σειρά των μπεστ σέλερ βιβλίων της, Χάρι Πότερ. Πρωταγωνιστής είναι ο Νιουτ Σκαµάντερ, ο διασημότερος μαγικοζωολόγος του Κόσμου των Μάγων, ο οποίος στα ταξίδια του έχει συναντήσει και καταγράψει χιλιάδες μαγικά πλάσματα.
 
Η ταινία ξεκινά το 1926 με τον Νιουτ Σκαμάντερ να έχει μόλις ολοκληρώσει μια παγκόσμια εξόρμηση προκειμένου να βρει και να καταγράψει μια εντυπωσιακή γκάμα από μαγικά πλάσματα. Φτάνοντας στην Νέα Υόρκη για μια σύντομη στάση, θα μπορούσε να έχει περάσει και φύγει χωρίς το παραμικρό περιστατικό… αν δεν ήταν ένας Άμαγος (Μαγκλ για τους Αμερικάνους), με το όνομα Τζέικομπ, μια παραπεταμένη μαγική βαλίτσα και η απόδραση μερικών από τα φανταστικά ζώα του Νιουτ, που μπορούν να δημιουργήσουν μπελάδες, τόσο στον Κόσμο των Μάγων, όσο και των Άμαγων…
 
Στην καρδιά του δάσους
 
το όχι και τόσο μακρινό μέλλον, δύο φιλόδοξες νεαρές γυναίκες ζουν μαζί με τον πατέρα τους σε ένα όμορφο σπίτι στο βουνό. Ξαφνικά, μία μέρα, το ρεύμα κόβεται –κανείς δεν ξέρει γιατί. Χωρίς ηλεκτρικό, βενζίνη και κανενός είδους ενέργεια, ακούν εκατοντάδες θεωρίες στο ράδιο. Τρομοκρατική επίθεση; Φονικός ιός; Μετά από λίγο, το ράδιο σταματά κι αυτό. Απόλυτη σιωπή.
 
Έχοντας χάσει κάθε αίσθηση ασφάλειας, και με αντίπαλο την πείνα και την αβεβαιότητα, οι δύο αδερφές θα πρέπει να συνεργαστούν για να καταφέρουν να επιβιώσουν σε αυτή την κατάσταση. Μοναδικό τους όπλο, οι μνήμες της χαρούμενης οικογένειας που ήταν κάποτε.
 
Το φως ανάμεσα στους ωκεανούς
 
Μετά από τέσσερα σκληρά χρόνια στο Δυτικό Μέτωπο, ο Τομ Σέρμπορν επιστρέφει στην Αυστραλία και πιάνει δουλειά ως φαροφύλακας στο Τζάνους Ροκ, που απέχει σχεδόν μία ημέρα ταξίδι από την ακτή. Σε αυτό το απομονωμένο νησί, όπου οι προμήθειες καταφτάνουν μία φορά ανά εποχή, ο Τομ φέρνει τη νεαρή, γενναία κι αξιαγάπητη σύζυγο του, Ιζαμπέλ. Χρόνια μετά, μετά από δύο αποβολές και μία γέννηση νεκρού εμβρύου, η Ιζαμπέλ ακούει το κλάμα του μωρού. Μια βάρκα έχει ξεβραστεί στο νησί, με έναν νεκρό άντρα κι ένα ολοζώντανο μωρό.
 
Jack Reacher: Ποτέ μη γυρίζεις πίσω
 
Ο εμπειροπόλεμος, τολμηρός, ευφυής και ολιγόλογος πρώην ταγματάρχης Τζακ Ρίτσερ αυτή τη φορά καλείται να επιστρέψει στην παλιά του στρατιωτική βάση, προκειμένου αποκαλύψει την αλήθεια σχετικά με το τι κρύβεται πίσω από τη δολοφονία δύο στρατιωτών και να αποκαταστήσει την τιμή της ταγματάρχη Τέρνερ που άδικα κατηγορείται για κατασκοπεία. Η άφιξη του Τζακ Ρίτσερ στη βάση πυροδοτεί μια σειρά από εκρηκτικές εξελίξεις, κι αυτό που αρχικά φαινόταν σαν μια εύκολη υπόθεση, μοιάζει τώρα να παίρνει τρομακτικές διαστάσεις.

Μόνο Σάββατο και Κυριακή 

Οι ευχούληδες

Η Πόπι, η αισιόδοξη αρχηγός των Ευχούληδων, και ο διαμετρικά αντίθετός της χαρακτήρας, ο Μπραντς, θα πρέπει να επιβιβαστούν σε μια περιπέτεια που θα τους ταξιδέψει μακριά από τον μοναδικό κόσμο που γνώριζαν μέχρι σήμερα.
 
Πελαργοί

Οι πελαργοί κάποτε παραδίδανε τα μωρά. Τώρα, δουλειά τους είναι η παράδοση πακέτων για το γιγάντιο παγκόσμιο δίκτυο Cornerstore.com. Ο Τζούνιορ, ο κορυφαίος πελαργός της εταιρίας, πρόκειται να πάρει προαγωγή, όταν από λάθος ενεργοποιεί τη μηχανή κατασκευής μωρών, βγάζοντας ένα αξιαγάπητο, όσο και παράνομο μωρό κοριτσάκι. Απεγνωσμένος να παραδώσει τον μπελά πριν το μάθει το αφεντικό, ο Τζούνιορ και ο φίλος του, Τούλιπ, ο μοναδικός άνθρωπος στην περιοχή, ξεκινούν μια κούρσα για να κάνουν την πρώτη τους ποτέ παράδοση μωρού.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.